Haberler

Arda, Sevgilisi Aslıhan Doğan'ın Fotoğraflarını Sildi

Güncelleme:

Aslıhan Doğan'ın annesi ve müstakbel kayınvalidesiyle fotoğraf paylaşmasına sinirlenen Arda Turan, "Artık özel hayat paylaşımı yok" diyerek sevgilisine ait tüm fotoğrafları sildi.

Aslıhan Doğan'ın annesi ve müstakbel kayınvalidesiyle fotoğraf paylaşmasına sinirlenen Barcelonalı futbolcu Arda Turan, "Artık özel hayat paylaşımı yok" diyerek sevgilisine ait tüm kareleri sosyal medya hesabından sildi.

"ARTIK FOTOĞRAF PAYLAŞMAYALIM" DİYEREK UYARDI

Önceki gün oynanan Türkiye- İsveç maçı sonrası fotoğrafı gören Arda Turan, sevgilisini telefonla arayarak "Bundan sonra özel hayatımızı gizli yaşayalım. Fotoğraf paylaşmayalım. Ailelerimiz etkilenmesin" diyerek uyardı.

ARDA SİLDİ, ASLIHAN KALDIRMADI

Aslıhan'a ait bütün fotoğrafları Instagram hesabından silen Turan'ın yakınlarına "Ayrılmadık, sadece fotoğraf paylaşmama kararı aldık" dediği öğrenildi. Aslıhan Doğan ise ayrılık söylentileri çıkar korkusuyla paylaştığı fotoğrafları sayfasından kaldırmadı.

MÜSTAKBEL KAYINVALİDESİYLE FOTOĞRAF PAYLAŞMIŞTI

Aslıhan Doğan, geçtiğimiz günlerde annesi ve müstakbel kayınvalidesi Yüksel Turan'la fotoğrafını paylaşınca takipçileri altına 'Ooo dünürler bir arada. Düğün hazırlıkları mı başladı Aslıhan Hanım' şeklinde yorumlar bırakmıştı.


Kaynak: Haberler.com / Spor

Arda Turan Türkiye İsveç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (52)

SALLA SALLA:

GOL ATINCA SECDEYE VARIR, KULOTLU AVRATLARLADA GEZER ARDA.

22
2
yanıtYanıtla
mehmet z varto:

üc kagitci firildakci arda

yanıt1
yanıt0
Aylin:

ask bitince bahaneler baslar. .

18
2
yanıtYanıtla
fth23:

evlenmeden beraber yaşıyorlar, aileleriyle fotoğraf çekmeler toplumun ana degerlerini böyle ahlaksız ünlüler bozdu işte. . .

19
1
yanıtYanıtla
muhlis beyg:

arda sen reklamlarda oyna bırak futbolculuğu habire tv lerde reklamların var her firmaya ait reklam filminden para kazanıyon, bizim mahellede suriyeli komşu oturuyor gel suriyeli huriyeyi alalım sana bu kızdan hayır gelmez

16
2
yanıtYanıtla
Milliyetçi 06Mobil-IOS:

Gol atınca secde yapınca seni 4/4 lük müslüman zannediyorlar.

15
3
yanıtYanıtla
avdan:

arda ne biçim akp li manitası yanında şortla dolaşıyor tayyıp baba görmesin falakaya alır ha

9
9
yanıtYanıtla
Ercan:

bu ülke yi hep din tehdit ediyor görüntüsü vermeye çalışanlar başarılı olmuş. salak. Bu ülke geçmişte Osmanlı daöneminde Şeriat la yönetildi. ama başı açık olan insanlarla başı kapalı olan insanlar bu Şeriat yönetiminde hep bir arada yaşadı dahası gayrimüslimler bile birlikte yaşadı. Siz beyninişzi yemişssiniz din le.

yanıt7
yanıt0
Numan:

Bu ve bunun gibilerinin haberini yapmayın artık.

13
4
yanıtYanıtla
hacıoğlu:

dindarım diyorsun arda umreye falan gidiyorsun sana yakışıyormu bu pozlar sürekli onla bunla anılmak zengin adamsın ünlüsün herkız sana gelir namuslu dindar bir bayan bul evlen yok diyorsan sağda solda dinden imandan bahsetme

14
3
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title