Haberler

Arda'nın Sevgilisi Aslıhan Doğan'ın Babası Tahliye Oldu

Güncelleme:

Arda Turan aşkıyla gündem olan Aslıhan Doğan'ın babası Sabri Doğan, önceki gün tahliye edildi. Evlilik hazırlığı yapan Arda'nın önündeki engel ortadan kalkmış oldu.

Sevgilisi Aslıhan Doğan'ı ailesinden istemek ve evlilik yolunda ilk adımı atmak için babası Sabri Doğan'ın cezaevinden çıkmasını bekleyen Arda Turan'a müjdeli haber geldi. Vergi borcu nedeniyle hakkında konulan yasağa rağmen yurtdışına çıkmak isteyince yakalanıp cezaevine gönderilen Sabri Doğan, önceki gün tahliye edildi.

DEDİKODULARI BOŞA ÇIKARDI

Atletico Madrid forması Arda Turan'la evlilik hazırlığı yapan Aslıhan Doğan'ın babası Sabri Doğan'ın cezaevinde olduğu, kız isteme merasimi için 13 Ağustos'taki tahliyesinin beklendiği iddia edilmişti. Cezaevinden çıkan Doğan, önceki gün ailesiyle birlikte Etiler'de bir restorana giderek, dedikoduları boşa çıkardı.

"TÜM AİLE YEMEK YEDİK"

Mekan çıkışında babası Sabri Doğan'ın koluna giren Aslıhan Doğan, "Herkese iyi akşamlar, tüm aile yemek yedik" dedi.

İNTİHARA KALKIŞMIŞTI

Ünlü bir tekstilci olan Sabri Doğan işleri bozulunca 2000 yılında Dedeman Otel'in 11. katından atlayarak intihara teşebbüs etmişti. Davaları nedeniyle yurt dışına çıkış yasağı olan işadamı yasağı delince tutuklanmıştı.

GECEDEN KARELER...






Kaynak: Haberler.com / Spor

Sabri Doğan Arda Turan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (27)

MÜCAHİT 61mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Gereksiz adam,gereksiz kadın,gereksiz topçu ve tabikide çok gereksiz haber....

22
0
yanıtYanıtla
KapakMobil-IOS:

Yahu bu para nerden geliyor biz neden binemiyoruz böyle arabaya nasıl bir hayat bu ya?

17
0
yanıtYanıtla
BEN iNANMIYORUM:

ne bu bayandan aile olur, nede arda, dan adam olur. bitti.

17
0
yanıtYanıtla
TRAK59:

ARDA KURTARIR ARTIK ENİŞTE SAĞLAM NASIL OLSA , , ÖNCE YENGEYE LOMBARDİNİ. . KAYNANAYA BİR YAZLIK, , KAYINPEDEREDE YENİ BİR FABRİKA

14
0
yanıtYanıtla
FatsalıMobil-IOS:

Batmış adam ın bindiği arabaya bak batmadan önce ne kullanıyordu merak ettim

10
1
yanıtYanıtla
fbmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Arda parayi basdi cikardi kızın babasini hapisden

9
1
yanıtYanıtla
DogrucuMobil-IOS:

Cezayi ardami odemis :)

10
0
yanıtYanıtla
saçma haber:

ulan arda bu aile seni yiyip bitirecekler

8
1
yanıtYanıtla
urfali:

arda hapi yutu ayrilamazda baba hapis gormus adam

7
1
yanıtYanıtla
NET:

KIZIN BABASININ DA İYİ Kİ VERGİ BORCU VARMIŞ, OLMASA HELİKOPTERLE GELİRLERMİŞ DEMEK Kİ!

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title