Haberler

Arda Kural Yaşadıklarını İlk Kez Anlattı

Güncelleme:

Akıl Hastanesinde tedavi olarak hayranlarını şoke eden Arda Kural taburcu oldu.

20 gün kaldığı Bakırköy Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nden taburcu olan Arda Kural'ın ilk sözleri şunlar oldu: Yeni bir sayfa açıyorum. Setleri, ekranı ve işimi çok özledim!

ÖZGÜRLÜĞE İLK ADIMINI TERLİKLERİYLE ATTI

Arda Kural, yaşadığı psikolojik rahatsızlık nedeniyle tedavi gördüğü hastaneden önceki gün 14.25'te taburcu oldu! Kural, özgürlüğe ilk adımını; ayağında terlikleri, elinde sigarası ve annesi ile arkadaşlarının refakatinde attı.

15 GÜNDE BİR KONTROL

Ünlü oyuncu, kapıda kendini bekleyen Başak Çokan'a duygularını şöyle açıkladı: "Zor günler geride kaldı; hayatımda yeni bir sayfa açıyorum. Birkaç ay dinlenip ilaçlarıma devam edeceğim. Setleri, ekranı ve işimi çok özledim, hemen dönmek istiyorum. Tedavim sürüyor, 15 günde bir kontrole geleceğim!"

"BENİM İÇİN GRİPTEN FARKSIZ'"

Oyuncu Arda Kural'ın şizofreni teşhisi koyulduğu haberlerinin ardından ünlü psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli de kendine ait facebook sayfasından hastalıkla ilgili yorumlarda bulunmuştu.

Prof. Dr. Verimli, "Şizofreni kesinlikle kişilik bozukluklarından daha kolay tedavi edilir. Ama çok abartılmış oyuncu çocuğun hastalığı. Şizofreniye toplumun, hele de gençliğin bakışı ne felaket. Bir beyin hastalığıdır, tedavisi kesinlikle vardır. Benim için gripten farksızdır" demişti.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Arda Kural Bakırköy Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title