Haberler

Arda, Burcu Esmersoy'un Reklam Parasını Cebinden Ödemiş

Güncelleme:

​Atletico Madrid'in yıldız oyuncusu, Burcu Emersoy'a Simit Sarayı reklamında rol aldığı için cebinden 150 bin lira ödedi.

Futbol hayatına İspanya'nın Atletico Madrid takımında devam eden ve liglerin ara vermesi nedeniyle soluğu İstanbul'da alan Arda Turan'ın, yakın arkadaşı Burcu Esmersoy'a yılbaşı hediyesi büyük oldu.

ARDA'YI GÖRMEK İÇİN ÇEKİMLERE GİTTİ

Habertürk'ün haberine göre; Milli yıldız Arda Turan, geçtiğimiz günlerde Amerika ve Hollanda'daki şubelerinin ortağı olduğu Simit Sarayı'nın reklam filminde Fransız model Camille Desbos ile kamera karşısına geçti. Tam bu sırada Arda'yı görmek için çekimlerin yapıldığı stüdyoya giden Burcu Esmersoy, kendini birdenbire reklam filminin içinde buldu.



KENDİ CEBİNDEN 150 BİN TL VERDİ

Burcu Esmersoy'a, "Beraber oynayalım mı?" diyen Arda Turan, teklifine "Evet" yanıtını alınca iki güzelle kamera karşısına geçti. Burcu Esmersoy'un bu jestine karşılık Arda Turan da altta kalmadı. Yıldız oyuncu, son günlerde her yerde birlikte görüntülendiği Esmersoy'a kendi cebinden kuruşu kuruşuna 150 bin TL ödedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Atletico Madrid Burcu Esmersoy Arda Turan Ödemiş Spor Haberler

500

Yorumlar (33)

Kro mıro zırro zırtmobilWeb@haberler.com:

Bir gecede öder burcu

36
2
yanıtYanıtla
gagsus:

bu kıza 150 bin az arkadaş. .

20
6
yanıtYanıtla
PARANIN zararlarI..?:

PARA INSANIN AKLINI KAYBETTIREN COK TEHLIKELI BIR MADDEDIR. . . PARASI COK OLANLARIN INSANiii DEGERLERI AZALIR, , SEYTANiii VE HAYVANiii DUYGULARI ÖN PLANA CIKAR, , GÖZÜ HEP YUKARIDADIR, , HiC ASAGIDAKILERi GÖRMEZ, , NORMAL BIR INSAN GIBI YASAYAMAZ, , INSANLARDAN UZAK BIR HAYAT YASAMAYI TRCIH EDER, , KENDINI ZINAYA VE UYUSTURUCUYA VERIR, , , SONUCUNDA HiC BiR SEY ONU MUTLU ETMEDIGi iCiN iNTHAR EDER. . .

21
3
yanıtYanıtla
Psikolog:

keşke kenar mahallede yoksulluk ve fakirlikle boğuşan halkımıza yardım etse idin. ama zengin zengini ağırlar.

23
1
yanıtYanıtla
melike:

Ya şu zenginlerinlerin parasından bahsetmeyi bırakın artık. Bu dünyada her zengin malının kırkda bir zekatını verse dünyada fakir kalmaz.

14
4
yanıtYanıtla
rocky:

bir insan severse bir defa sever neyi var neyi yok önüne serer bir gönülde iki ask olmaz derler sevecekse insan candan sevmeli okadar len

17
0
yanıtYanıtla
.......:

bunların işleri güçleri yok her gün bir sevgili bulurlar kendilerine tabi para çok

15
1
yanıtYanıtla
Rıdvan Kartal:

Fenerliyim ama Arda adam gibi adamdır, klavye başından kem küm etmek kolay.

15
1
yanıtYanıtla
arsız bela Mobil-ANDROID:

lan bırakın şu adamın yakasını ya kaçtı gitti yine kurtulamadı bu medyadan

12
3
yanıtYanıtla
bir şahısm@m.m:

O dedigin adam sevgili bulmak icin gelmis buralara taaaa ispanyadan,,,

yanıt6
yanıt1
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title