Haberler

Arda Alkolü Fazla Kaçırdı

Kariyerini İspanya’nın Atletico Madrid takımında sürdüren Arda Turan, fena dağıttı.

"Bizim evliliğimizde aşk ölmez"

2-1'lik Athletic Bilbao galibiyetinden sonra tatil için İstanbul'a gelen Turan, soluğu Etiler'de aldı. Kardeşi Okan ve yakın arkadaşı Saffet Ulusoy'la Şamdan'a giden milli futbolcu, kadehleri peş peşe devirdi.

Arka kapıyı denedi

Alkolü fazla kaçıran Arda Turan, görüntü vermemek için mekanın arka kapısından çıksa da başarılı olamadı. Patlayan flaşlardan kurtulamayan Turan, aracın arka koltuğunda sızdı. Yıldız futbolcu; eski nişanlısı Sinem Kobal'ın önce oyuncu İbrahim Çelikkol sonra da işadamı Kaan Kalyon'la anılmasının ardından şunları söylemişti: Kiminle aşk yaşadığı, ne yaptığı beni hiç ilgilendirmiyor. Umrumda değil, ben o defteri çoktan kapattım.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Athletic Bilbao Atletico Madrid Arda Turan İspanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title