Haberler

Arçelik Diyarbakır'da Yılın Emekli Öğretmenlerini Seçti

Güncelleme:

Koç Grubu, yıllarca eğitime gönül vermiş ve binlerce öğrenci yetiştirerek emekli olmuş öğretmenleri, 24 Kasım'da mutlu etmeyi ihmal etmedi.

Koç Grubu, yıllarca eğitime gönül vermiş ve binlerce öğrenci yetiştirerek emekli olmuş öğretmenleri, 24 Kasım'da mutlu etmeyi ihmal etmedi. Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Komisyonu katkılarıyla ve Diyarbakır Arçelik Bayisi Serin Ticaret tarafından düzenlenen 'Yılın Emekli Öğretmeni' etkinliğinde Diyarbakır'ın, işini aşk ile yapan emekli öğretmenlerine, verdikleri emeklerin çok küçük bir karşılığı olarak hediye takdiminde bulunuldu.

Kayapınar Belediyesi Eşbaşkanı M. Ali Aydın, DTSO Meclis Başkanı Celalettin Birtane, DTB Başkanı Engin Yeşil, İş Kadını Filiz Cizreli Bedirhanoğlu, Serin Ticaret şirket yetkilisi ve aynı zamanda DTSO Yönetim Kurulu Üyesi Kahraman Papatya, DTSO Eğitim komisyonu üyeleri ve çok sayıda iş adamı ve eğitmenin katıldığı etkinlik Forum Alışveriş Merkezinde gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen anketler, adayların sosyal sorumluluk projelerinde yer almaları, geçmiş mesleki başarıları ve kısıtlı kaynaklarla zor şartlarda görevini yerine getirme kriterlerine göre değerlendirdi. Anket çalışması sonucunda emekli öğretmenlerden, İhsan Ay, Halil Aktuğ ve İbrahim Halil Çalıştır ödüle layık görüldü. Yeni nesillerin gelişmesinde çok önemli rol oynayan öğretmenlerin ödüllendirildiği etkinliğin gelecek yıllarda da devam etmesi planlanıyor.

Kaynak: Temsilci / Eğitim

Diyarbakır Eğitim Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title