Haberler

Arazide Eğitim Tatbikatı Yapıldı

Ormanda üretim çalışmaları ve İş Güvenliği konularını içeren eğitim tatbikatı Gölyaka Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Aydınpınar Orman İşletme Şefliğinde yapıldı.

Ormanda üretim çalışmaları ve İş Güvenliği konularını içeren eğitim tatbikatı Gölyaka Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Aydınpınar Orman İşletme Şefliğinde yapıldı.

Bolu Orman Bölge Müdür Yardımcısı Şaban Bıyıklı Başkanlığında Gölyaka Orman İşletme Müdürü Mevlüt Arslan, İşletme Pazarlama Şube Mühendisi Özkan Yavuz, İşletme Şefleri, Muhafaza Memurları ile üretim işlerinde çalışan Kooperatif Başkanları ve Kooperatif Üyelerinin katılımıyla üretim çalışmaları ve İş Güvenliği konularını içeren eğitim tatbikatı Gölyaka Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Aydınpınar Orman İşletme Şefliğinde yapıldı.

İki aşamalı olarak gerçekleştirilen eğitimin birinci kısmında Aydınpınar Orman İşletme Şefliği 53 nolu doğal gençleştirme bölmesinde doğru ağaç kesme teknikleri, ağaçların nasıl boylanacağı ve değerlendirileceği konuları ile İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununa göre uyulması gereken hususlar İşletme Şefleri Zülküf Kahraman ve Fatih Özkan tarafından anlatılarak tatbiki uygulamalı olarak gösterildi, uygulamada karşılaşılan sorunların katılımcılar tarafından dile getirilip karşılıklı olarak değerlendirilmesinin ardından eğitimin birinci kısmı tamamlandı.

Öğleden sonra Gölyaka Orman Emvali Deposunda devam eden eğitimin ikinci kısmında İşletme Şefleri ve Orman Muhafaza Memurlarına standardizasyon, ölçüm ve tasnif işlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar anlatılarak özellikle tomruk-kağıtlık odun ayrımının iyi yapılması gerektiği hususu vurgulandı, eğitimin sonunda Bölge Müdür Yardımcısı Şaban Bıyıklı, İşletme Müdürü Mevlüt Arslan, Şube Mühendisi Özkan Yavuz ve İşletme Şeflerinin katılımıyla değerlendirme toplantısı yapıldı, 2016 yılında programların iş termin planında yer alan takvime uygun olarak gerçekleştirilmesi için tüm tedbirlerin bir an önce alınması ve uygulamaya geçirilmesi talimatının ardından kazasız bir yıl temennisi vurgulanarak eğitime sona verildi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özkan Yavuz Gölyaka Bolu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title