Haberler

Arazi Kavgasında Ağabeyini Vurdu

Afyonkarahisar'ın İhsaniye İlçesi'nde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada Akif Gökhasan (47), ağabeyi Ümmet Gökhasan'ı (54) tabancayla yaraladı.

Afyonkarahisar'ın İhsaniye İlçesi'nde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada Akif Gökhasan (47), ağabeyi Ümmet Gökhasan'ı (54) tabancayla yaraladı. Kavgada aynı aileden 6 kişi daha taş, sopa ve kürek darbeleriyle hastanelik oldu.

Gazlıgöl Beldesi Yeşilyayla Köyü'nde arazi paylaşımı nedeniyle aralarında anlaşmazlık çıkan Gökhasan ailesinin üyeleri, tartışmanın büyümesi üzerine kavga etti. Kazma, kürek, sopa ve taşların kullanıldığı kavgada, aile fertlerinden Akif Gökhasan ağabeyi Ümmet Gökhasan'ı tabancayla karnından vurdu. Ümmet Gökhasan'ın vurulması üzerine kavgayı sonlandıran aile üyelerini sakinleştiren komşuları, durumu jandarma ve sağlık görevlilerine bildirdi. Kavgada Ümmet Gökhasan'ın yanı sıra Akif, Emrah (20), Murat (17), Meryem (39), Veli ve Kenan Gökhasan da sopa, taş, kürek ve kazma darbeleriyle çeşitli yerlerinden yaralandı.

HAYATİ TEHLİKELERİ VAR

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan Ümmet Gökhasan ile kürek darbeleriyle başından yaralanan Veli Gökhasan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu kaydedildi. Diğer yaralılar tedavilerinin ardından taburcu edildi. Jandarma, ağabeyini yaralayan Akif Gökhasan'ı gözaltına aldı. - Afyonkarahisar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yeşilyayla Gazlıgöl İhsaniye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title