Haberler

Araştırma Görevlileri Mşü'de Buluştu

Muş Alparslan Üniversitesinde (MŞÜ ), "4. Araştırma Görevlileri Buluşması" adlı konferans düzenlendi.

Muş Alparslan Üniversitesinde (MŞÜ ), "4. Araştırma Görevlileri Buluşması" adlı konferans düzenlendi.

MŞÜ Prof. Dr. Sebahattin Zaim Toplantı Salonunda gerçekleşen konferansta konuşan MŞÜ Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç, üniversitenin gerçek sahiplerinin araştırma görevlileri olduğunu söyledi.

Üniversitenin 450 olan akademik personel sayısı 2014 yılı sonunda 550'ye çıkarmayı hedeflediklerini belirten İnanç, şunları kaydetti:

"Geride bıraktığımız yıllarda yaklaşık 80 profesör ve doçent kadrosunu araştırma görevlisi ve öğretim elemanıyla değiştirmek için YÖK'e talepte bulunduk. Bu üniversiteyi götürecek kadar eleman olduktan sonra, asıl olan bu üniversitenin sahiplerini, üniversite ile buluşturmaktır. 2016 yılı kurumsal olarak MŞÜ'nün patlama yılı olacak. Doktora aşamasındaki arkadaşların hepsi yardımcı doçent olarak buraya dönüyor. Bu benim kişisel hedefim değil ama bizim yönetici olarak, idareci olarak emeklerimizin karşılığını görme hakkımız olarak düşünüyoruz." - Muş

Kaynak: AA / Yerel

Nihat İnanç Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title