Haberler

Arapgir'den Kısa Kısa

Arapgir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl dönümü dolayısıyla "Çanakkale Deniz Muharebeleri ve Cevat Çobanlı Paşa" isimli kitap bastırıldı.

Arapgir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl dönümü dolayısıyla "Çanakkale Deniz Muharebeleri ve Cevat Çobanlı Paşa" isimli kitap bastırıldı.

İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Recep Dündar'ın kalema aldığı kitap, Arapgir Belediyesi'nin kültür yayınları olarak bastırıldı.

Çanakkale Deniz Muharebeleri ve Cevat Çobanlı Paşa'nın anlatıldığı kitap, bilimsel veriler ışığında ve fotoğraflarla Çanakkale Deniz Zaferi'ni anlatıyor. Okuyucuların da ilgiyle karşıladığı kitabın dağıtımı Arapgir Belediyesi tarafından yapılıyor.

Arapgir Belediyesi'nde yeni kurulan müdürlüklere atama yapıldı

Arapgir Belediye Meclisi'nin bu ay içinde aldığı karar gereğince Temizlik İşleri Müdürlüğü kadrosu yerine Muhtarlıklar Müdürlüğü kadrosu, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü kadrosu yerine de Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kadrosu oluşturuldu.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne daha önce Ruhsat ve Denetim Müdürü olarak görev yapan Tuncay Çağdaş getirildi. Çağdaş'ın aynı zamanda Muhtarlıklar Müdürlüğü'nü de vekaleten yürütmesi kararlaştırıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Çanakkale Zaferi Arapgir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title