Haberler

Arap Kanalında 'Kayıp' İlgisi

Türk dizilerinin büyük ilgi gördüğü MBC grubunda yer alan MBC4 kanalında yayınlanan Liana Dahdouh'un İstanbul'da hazırlayıp sunduğu 'Ekstra Turki' programı bu hafta 'Kayıp' dizisine ayrıldı.

Türk dizilerinin büyük ilgi gördüğü MBC grubunda yer alan MBC4 kanalında yayınlanan Liana Dahdouh'un İstanbul'da hazırlayıp sunduğu 'Ekstra Turki' programı bu hafta 'Kayıp' dizisine ayrıldı. Halen MBC kanalında yayınlanan 'Ala Mar Al Zaman' isimli Türkiye'de 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinde de rol alan Mete Horozoğlu ve Aslı Enver'in başrollerinde oynadığı Kayıp dizisinin setinde röportaj yapıldı. Mete Horozoğlu, Amerika'daki dizilerde sık uygulanan yöntemi 'Kayıp'ta da uyguladıklarını ve izleyicinin diziye ilişkin tahminlerde bulunmasını sağladıklarını söyledi. Horozoğlu, Ortadoğu'da da ilgi ile izlenen 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisindeki rol arkadaşları ile sürekli görüşmeye devam ettiklerini anlattı.

Aslı Enver de,?Kayıp? dizisindeki rol arkadaşlarından son derece memnun olduğunu, bundan önce rol aldığı 'Kavak Yelleri' ve özellikle çocuk yaşta oynadığı 'Hayat Bilgisi'ndeki halini dizi tekrarlarını yayınlayan kanallarda görünce yadırgadığını anlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mete Horozoğlu Aslı Enver İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title