Haberler

Aranan Şüpheli, Saklandığı Evde Polise Silah Çekti

Gaziantep'te, bir suçtan aranması olduğu için uygulama yapan polisleri görünce kaçan ve saklandığı evde taşıdığı silahı çekerek intihar edeceğini söyleyen 35 yaşındaki Yusuf Çiçek, korku dolu anlar yaşattı.

Gaziantep'te, bir suçtan aranması olduğu için uygulama yapan polisleri görünce kaçan ve saklandığı evde taşıdığı silahı çekerek intihar edeceğini söyleyen 35 yaşındaki Yusuf Çiçek, korku dolu anlar yaşattı. Yusuf Çiçek, polis ekipleri tarafından uzun süren çabalar sonucu ikna edilerek gözaltına alındı.

Ulaş Mahallesi'nde uygulama yapan polis ekipleri durumundan şüphelendiği Yusuf Çiçek'in kimliğini kontrol etmek istedi. Bir suçtan arama kaydı olduğu öğrenilen Çiçek, polislerin 'Dur' ihtarına uymadı ve çalıntı motosikleti de bırakıp, 11 Nolu sokak üzerinde bulunan bir eve girerek üzerinde taşıdığı silahı çekti. Silahını polislere doğrultan ve yanına yaklaşılması durumunda intihar edeceğini söyleyen Çiçek, kapıyı kapatarak kendini içeriye kilitledi. Polis ekiplerinin haber vermesiyle olay yerine özel hareket ekipleri ile birlikte çok sayıda polis sevk edildi. Sokak üzerinde güvenlik önlemi alan özel hareket polisleri, evin çevresine kimseyi yaklaştırmadı. Evin demir parmaklıklı penceresinden görünen Çiçek'i polisler uzun süre ikna etmeye çalıştı. Bu sırada olay yerine gelen akrabalarının da çabaları ile Çiçek silahını polislere verdikten sonra teslim oldu.

Teslim olduktan sonra fenalaşan Çiçek, bir süre kapının önünde yere uzanarak kendine gelmeye çalıştı. Gözaltına alınan Yusuf Çiçek, çağrılan ambulansla Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yusuf Çiçek Gaziantep Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title