Haberler

Cani Adam, Kendisini İhbar Etmesin Diye İnşaat İşçisini Öldürdü

Güncelleme:

Antalya'da cesedi Düden Çayı'nda bulunan Mustafa Karacan'ın hakkında yakalama kararı bulunan M.D.'yi ihbar etmesinden endişe edildiği için öldürüldüğü öne sürüldü.

Antalya'da geçen yıl cesedi Düden Çayı'nda bulunan Mustafa Karacan'ın, "Şıh Cuma" olarak tanınan kişinin dini sohbetine katılmak için gittiği evde, hakkında yakalama kararı bulunan M.D.'yi ihbar etmesinden endişe edildiği için, öldürüldüğü öne sürüldü.

CESEDİ SULAMA KANALINDA BULUNDU

Antalya'da kendisinden haber alınamayan inşaat işçisi 33 yaşındaki Mustafa Karacan'ın cesedi, geçen 7 Ekim'de Muratpaşa ilçesi, Yenigöl Mahallesi'nde sulama kanalında bulundu.

19 BIÇAK DARBESİYLE ÖLDÜRÜLDÜ

19 bıçak darbesiyle öldürüldüğü tespit edilen Karacan'ın motosikletinin de parçalara ayrılıp çaya atıldığı ortaya çıktı.

CUMA Y.'NİN EVİNE GİTTİĞİ BELİRLENDİ

Polis, Mustafa Karacan'ın 1 Ekim akşamı 07 FIP 78 plakalı motosikletiyle "Şıh Cuma" diye bilinen Cuma Y.'nin misafir olarak geldiği A.D.'nin Habipler Mahallesi 5716 Sokak'taki evine gittiğini tespit etti. Olayla ilgili beş şüpheli Şanlıurfa'da yakalanıp Antalya'ya getirildi. Sanıklardan M.D., İ.H., İ.D. ile A.D. tutuklanırken, İ.D. tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

M.D. İÇİN ÖMÜR BOYU HAPİS İSTENDİ

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, Mustafa Karacan'ın misafir olarak gittiği evde, hakkında arama kararı olan Mahmut D. ile karşılaştığı belirtildi. Bir suçtan fazla miktarda hapis cezası alan Mahmut D.'nin, kendisini ihbar edebileceğini düşündüğü için Mustafa Karacan'ın öldürülmesi amacıyla kardeşi Ahmet D. şoförleri İzzettin H. ile kayınbiraderi İbrahim D.'yi azmettirdiği öne sürüldü. Şüpheliler Ahmet D., İzzettin H. ile İbrahim D.'nin, Mustafa Karacan'ı Isparta yolunun 70'inci kilometresinde öldürdüğü belirtildi. Şüphelilerden M.D.'nin ömür boyu, Ahmet D., İzzettin H. ile İbrahim D.'nin ise ağırlaştırılmış ömür boyu hapisle cezalandırılması talep edildi. İskender D.'nin ise mala zarar verme, suç delillerini gizleme ve yok etme suçlarından cezalandırılması istendi.

"CİNAYETLE HİÇBİR İLGİM YOK"

Antalya 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasında sanık İ.H., cinayetle hiçbir ilgisi olmadığını iddia etti. "Şıh Cuma" olarak bilinen Cuma Y. de Viranşehir Asliye Ceza Mahkemesi duruşma solunundan SEGBİS üzerinden ifade verdi. Daha önce polise verdiği iki sayfalık ifadeyi inkar eden Cuma Y., "Ben kimseyi tanımam kimseyi görmedim. Ben A.D.'nin evinde ne yemek yedim ne kimseyi gördüm. Benim hiçbir şeyden haberim yok. Kendi kendilerine yazmışlar." dedi.

Sanıklar M.D., İ.H., İ.D. ile A.D.'nin tutukluluğunun devamına karar veren mahkeme, tutuksuz sanık İ.D.'nin zorla getirilmesi için duruşmayı erteledi.

TARAFLAR ARASINDA SÖZ DALAŞI YAŞANDI

Duruşma çıkışı taraflar arasında söz dalaşı yaşandı. Öldürülen Mustafa Karacan'ın eşi Aysel Karacan dört çocuğu olduğunu, ayrıca hamile olduğunu belirtti. Mahkemede 'Bir şey bilmiyorum' diye yemin eden Cuma Y.'ye tepki gösteren Aysel Karacan, suçluların en ağır cezayla cezalandırılmasını istedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Karacan Muratpaşa Habipler Antalya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

Oz:

Akp zihniyeti her yerde yola devamda niyetli

7
26
yanıtYanıtla
Emirhan Mobil-IOS:

Aynen asın bu insanları ama yasa yok sıkın o zaman içeride

3
0
yanıtYanıtla
Uzman GorusMobil-ANDROID:

Kekolar kendilerini biliyorlar burda baska yonlere cekiyorlar her haberdeki gibi..Yani size ne denir Allah bildigi gibi yapsin..

3
0
yanıtYanıtla
Hak yerini bulacak:

İşte insanların insanlıktan çıktığı durum... Bu ülkeye idam getirilmeli... 4 tane öksüz çocuk ortada kaldı yazıklar olsun

3
0
yanıtYanıtla
türkürt Mobil-ANDROID:

chp yada hdp li kesin bunlar

1
1
yanıtYanıtla
sunnetciMobil-ANDROID:

maasallah ehli sunnet nur yuzlu bi kardesimiz

1
0
yanıtYanıtla
23Mobil-ANDROID:

hangi suctan olursa olsun idam gelsin temizlik lazim

0
0
yanıtYanıtla
34Mobil-ANDROID:

eskiya dunyaya hukumdar olmus devletim adalet istyoruz asin soysuzlari

0
0
yanıtYanıtla
kopraMobil-ANDROID:

Turkeye suc makinasi olmus tvilerde insanlari suca itiyor kurtlar vadisi gibi busru sacma olan seyler

0
0
yanıtYanıtla
111111Mobil-ANDROID:

vampirler cogaldi idam gelmez cunku bu ulkeyi kim soyacak yani herkesi cesaretlendirler teksas oldu bu ulke cani sikilan adam olduruyor soyuyorlar can guvenlimiz sifir bu devlete guvenim sifir

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title