Haberler

Aramızda Kalsın'da Mutlu Son:

Güncelleme:

Yapımını TMC'nin yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği Aramızda Kalsın dizisi, bu akşam Star TV'de yayınlanacak final bölümüyle izleyicisine veda ediyor.

Başarılı oyuncu kadrosuyla ve samimi hikayesiyle, yayınlandığı günden itibaren izleyicinin gönlüne taht kuran Aramızda Kalsın, en başından planladığı üzere 52'inci bölümüyle final yapıyor.

Üç düğün birden!

Final bölümüyle de izleyicisini mutlu etmeye hazırlanan Aramızda Kalsın, üçü bir arada düğünüyle de güldürecek. Final bölümünde birbirine kavuşan aşıklar Yadigar ve Civan, Ceylan ve Ali, Hatçik ve Battal aynı gün dünya evine giriyor. Bahattin ve Hüsne, bu üç deli çiftin düğünlerini yapmak için kolları sıvıyor! Öte yandan Mahir ile Arife de, büyük bir sürprizle Bahattin'in karşısına çıkıyor.

Sımsıcak aile öyküsünde son perde

Uğur Yücel, Binnur Kaya, Gökçe Bahadır ve Caner Cindoruk'un yanı sıra, Bilge Şen, Hikmet Körmükçü, Ayça Damgacı, Uğur Serhan, Gamze Karaduman, Ferit Aktuğ, Ecem Çalık, Mert Kurdal, Mutlu Güney, Tülay Bursa, Melis Mutluç ve Aybars Kartal Özson'un yer aldığı oyuncu kadrosuyla, Celepoğlu ailesinin sıcak öyküsünü ekrana getiren Aramızda Kalsın'ın senaryosunu Selin Tunç yazdı, yönetmenliğini Güzide Balcı yaptı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Aramızda Kalsın Erol Avcı Star Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title