Haberler

Aralık Ayına Damgasını Vuran Şarkıcı

Güncelleme:

TTNET Müzik'te Aralık ayına Demet Akalın damgasını vurdu

Türkiye'nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET'in dijital müzik platformu TTNET Müzik'te geçtiğimizin yılın son ayında en çok dinlenen yerli şarkıcı Demet Akalın oldu. "Giderli Şarkılar" ve "Türkan" adlı şarkılarıyla listenin zirvesinde bulunan ünlü şarkıcının, Ersay Üner ve Gökhan Özer'le yaptığı düetlerin de en çok dinlenen ilk 20 şarkı arasında bulunması dikkat çekti. En çok dinlenen yabancı şarkılar listesinin zirvesinde ise "Gangnam Style" ile yine Psy yer aldı. TTNET Müzik'te müzikseverler, şarkıları ve albümleri ücretsiz olarak dinleyebildikleri gibi satın alarak indirme şansına da sahipler.

Her ay en çok dinlenen listeleriyle müzik dünyasının nabzını tutan TTNET Müzik'te 2012'nin son ayında en çok dinlenen yerli ve yabancı ilk 20 şarkı açıklandı. TTNET Müzik'te Aralık ayına ünlü şarkıcı Demet Akalın damgasını vurdu. Demet Akalın'ın geçtiğimiz yılın sonlarına doğru çıkardığı "Giderli 16" adlı yeni albümü her yerden önce TTNET Müzik'te yayınlanmıştı. Müzikseverler TTNET Müzik sayesinde, albüm daha piyasaya çıkmadan Demet Akalın'ın yeni şarkılarını dinleme ayrıcalığını yaşadılar.

Demet Akalın'ın "Giderli 16" adlı yeni albümünden "Giderli Şarkılar" ve "Türkan" adlı şarkılar, TTNET Müzik'te Aralık ayında en çok dinlenen ilk iki şarkı oldu. Ünlü şarkıcının, Ersay Üner ve Gökhan Özer'le yaptığı düetler de yine en çok dinlenen ilk 20 şarkı arasında yer aldı.

TTNET Müzik'in en çok dinlenen yabancı şarkılar listesinin zirvesinde ise Güney Kore'den çıkarak tüm dünyaya "Gangnam Style" dansı yaptıran Psy var. İkinci sırada ülkemizde büyük bir hayran kitlesi bulunan Rihanna, "Diamonds" adlı yeni şarkısıyla yer alıyor. Amerikalı rock grubu Maroon 5'ın ise "One More Night" adlı şarkısıyla yükselişe geçerek listenin üçüncü sırasına yerleşmesi dikkat çekiyor.

Facebook'ta müzik, TTNET Müzik'ten dinleniyor

TTNET Müzik dinleyicileri yerli ve yabancı hit şarkıları Facebook üzerinden de dinleyebiliyorlar. TTNET Müzik, Facebook'un Türkiye'deki müzik içeriğini sağlayan ilk iş ortağı olarak çok özel bir uygulamayı hayata geçirdi. Müzikseverler bu özel uygulamaya, TTNET Müzik web sitesi üzerinden Facebook hesaplarına giriş yaparak ulaşabiliyor. Kullanıcılar dinledikleri tüm şarkıları, albümleri ve oluşturdukları listeleri arkadaşlarıyla paylaşıp yorum yapabiliyor. Ayrıca "https://www.facebook.com/kullanıcı adı/music" adresi üzerinden tüm kullanıcılar arkadaşlarının dinlediği şarkıları görebiliyor ve dinleyebiliyor.

Tek şarkı 1, albüm 4 TL

Müzikseverler TTNET Müzik'te yer alan tüm şarkıları ücretsiz olarak dinleyebiliyorlar. TTNET Müzik'ten şarkı indirmek de çok kolay. TTNET Müzik'in hayata geçirdiği yeni hizmeti sayesinde kullanıcılar tek bir şarkıyı ya da albümü artık tek bir "tık" ile kolayca indirebiliyorlar. TTNET Müzik'te bir şarkı 1 TL'ye, yerli albümler ise 4 TL'ye satın alınabiliyor. Ücretlendirme ise kullanıcıların TTNET ADSL faturası üzerinden yapılıyor.

TTNET Müzik'teki 100 şarkılık paket satın alma hizmeti ise yine aynı şekilde devam ediyor. TTNET Müzik paketine kullanıcılar ayda sadece 3 TL'ye üye olabiliyor ve 100 şarkı indirebiliyorlar. TTNET Müzik kullanıcıları mobil ödeme ile 4 TL'ye 100 şarkı paketi satın alabiliyorlar. Böylece müzikseverler, indirdikleri şarkı ve albümleri istedikleri cihaza aktararak diledikleri yerde dinleyebiliyorlar.

TTNET Müzik'te yer alan 3 milyona yakın şarkı, TTNET Müzik internet sitesinin yanı sıra TTNET Müzik iPhone, iPad uygulamaları ile Android tabanlı cihazlar için geliştirilen TTNET Müzik Android uygulaması üzerinden de ücretsiz olarak dinlenebiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title