Haberler

Aralarında Urfalı vekil de var mı?

Güncelleme:

FETÖ mensuplarının kriptolu mesajlaşmada kullandığı Bylock programı AK Parti'li vekillere de sıçradı. 80 vekilin telefonunda Bylock programı tespit edildi. Şanlıurfa'da en çok o isimler arasında Şanlıurfa milletvekillerinin olup olmadığı merak ediliyor.

Ankara kulisleri çalkalanıyor… Aydınlık yazarı İsmet Özçelik'ten çok çarpıcı bir iddia geldi. İddiaya göre AK Parti'de FETÖ mensuplarının kriptolu mesajlaşmada kullandığı ByLock programı kullanan 80-82 vekilin belirlendiği belirtildi. Peki 82 ByLock'çu vekiller kimler, aralarında Urfalı vekiller var mı? Merak edilen sorular yanıt bekliyor... Habere göre 15 Temmuz gecesi kendisine ulaşılamayan milletvekili ve bürokratlar da tespit edilmiş. Aralarında hükümetin önemli isimleri de bulunuyor. Listedeki AK Parti'lilerin darbe gecesi en çok aradığı ismin AK Parti'li Şaban Dişli'nin darbeci kardeşi General Mehmet Dişli olduğu ve o gece kimlerin aradığının tek tek belirlendiği öne sürüldü.
Yazıda, özetle şu ifadelere yer verildi: "AKP kulisleri yine hareketli. Gündemde, FETÖ'nün kriptolu mesajlaşmada kullandığı 'ByLock' programı var. Şifrelerin çözülmesi ile birlikte bazı eski ve yeni AKP'li milletvekillerinin de bu programı kullandığı ortaya çıkmış. Sayı kabarık. 50 civarında diyen de var, 82 diyen de. 'ByLock' kullananlar arasında sadece AKP'lilerin değil, CHP'lilerin, MHP'lilerin, HDP'lilerin de olduğu ifade ediliyor. Bazı bakanların telefonlarında da 'ByLock' programı tespit edilmiş. Bunlardan birine 'Bu ne iş' denilince, 'Çocuk yüklemiş' diye geçiştirmiş. Ama kimseyi tatmin etmemiş. Tabi 'ByLock'çu milletvekillerinin isimleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da iletilmiş. Darbenin 'siyasi ayağı' ile ilgili operasyonun sayının fazla olması nedeniyle geciktiği vurgulanıyor. Erdoğan'ın Amerika'ya giderken uçakta gündeme getirdiği 'yedek milletvekilliği' konusuna dikkat çekiliyor. Partiye 'FETÖ sızmasına' karşı önlem olarak değerlendiriliyor."
Aynı yazıda hükümet içerisindeki 6 bakanın ve çok sayıda önemli bürokratın bu yüzden görevden alınacağı ancak bunun için uygun zamanın kollandığı da ifade edildi.
Öte yandan Şanlıurfa en çok, o isimler arasında kentten seçilen milletvekili olup olmadığını merak ediyor. (Kaynak: Gazate İpekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title