Haberler

Aradığınız Aşkı, Hilton İstanbul Bomonti'de Bulacaksınız

Güncelleme:


14 Şubat günü Hilton İstanbul Bomonti'nin seçkin mekanı Cloud 34 'Sushi Lounge'ta aşkınıza, eşsiz İstanbul manzarası, romantik müzikler ve Sevgililer Günü'ne özel hazırlanan kalp şeklindeki suşiler eşlik edecek.

İstanbul 8 Ocak 2016- Hilton İstanbul Bomonti'nin olağanüstü panoramik İstanbul manzarasıyla romantizmi doyasıya yaşayabileceğiniz mekanı Cloud 34, Sevgiler Günü için hazırlanan çok özel menüleriyle sizleri bekliyor. Cloud 34 'Sushi Lounge'ta ödüllü şef Yannis Manikis'in imzasını taşıyan enfes tatlarla sevgilinizi şımartma şansı bulacaksınız. Aralarında kalp şeklinde hazırlanan suşilerin de yer aldığı suşi menüleri özel şaraplarla eşleştirilip sunuluyor.

Romantik müzikler eşliğinde Sashimi ile Ahududu Sake kombinasyonu; Somon; Avokado, Kırmızı Tobiko, Salatalık ile Trapiche, Astica, Sauvignon Blanc&Semillion sizi harika bir lezzet yolculuğuna çıkaracak. Buzda Ton Balığı, Yosun Külahında Karides Tempura, Kırmızı Tobiko, Avakado, Acılı Aioli Sosu ile Kavaklıdere ve Egeo, Sauvignon Blanc yine bir başka lezzet kombinasyonu olarak sunulacak. Nigiri tadımı, Teriyaki Soslu Yılan Balığı, Mersin Balığı Havyarlı Levrek, Sevgililer Günü Spesiyal Roll, Kızartılmış Muz ve Yeşil Çaylı Dondurma sizi bekleyen diğer benzersiz tatlar. Cloud 34'ün özel sushi menüsü, şarap eşleştirmeleri ile birlikte kişi başı 240 TL.

Hilton İstanbul Bomonti'nin benzersiz deneyim yaşayacağınız spa'sı 'eforea;spa at Hilton' ise size Sevgililer Günü'nde özel bir bakım paketi sunuyor. 90 dakikalık paket Sauna ve Buhar Banyosu, Aromaterapi Masajı, Tazeleyici Mini Cilt Bakımı, meyve servisi dahil iki kişi için 480 TL. Ayrıca paket çiftlere özel VIP odasında uygulanıyor.


Hilton İstanbul Bomonti Otel ve Konferans Merkezi:

Dünyanın lider turizm ve konaklama şirketi Hilton Worldwide bünyesinde faaliyet gösteren Hilton İstanbul Bomonti Otel ve Konferans Merkezi, 85'i suit 829 odası ile İstanbul'un en büyük oteli konumundadır. 12.000 metrekarelik etkinlik alanına ev sahipliği yapan otel, 6350 kişilik konferans kapasitesi, 32 toplantı odası ve biri dokuz metrelik tavan yüksekliğiyle İstanbul'un en büyük kolonsuz salonu olmak üzere iki balo salonuyla müşterilerine hizmet vermektedir. Hilton İstanbul Bomonti, tamamı cam ile kaplı 34 kat üzerine kurulu etkileyici mimarisi, şık dekorasyonlu odaları, Türk ve dünya mutfağından seçkin lezzetleri sunan restoranları, Türkiye'nin ilk eforea: spa at Hilton'ı ve nefes kesen Boğaz ve şehir manzaralarıyla İstanbul'un yeni çekim noktaları arasındadır. Atatürk Havalimanı'na 45 dakika uzaklıkta, şehrin iş, tarih ve eğlence merkezlerine yakın mesafede bulunan otel, merkezi konumuyla hem iş seyahatleri hem de turistik amaçlı seyahatler için konuklarına eşsiz bir konaklama ve etkinlik deneyimi sunmaktadır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hilton Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title