Haberler

Aracının İçinde İntihar Etti

Eskişehir’de aracının içinde intihara teşebbüs eden şahıs, ambulans ile hastaneye götürüldüğü esnada hayatını kaybetti.

Eskişehir'de aracının içinde intihara teşebbüs eden şahıs, ambulans ile hastaneye götürüldüğü esnada hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre olay, Sivrihisar - Ankara karayolunun 25. kilometresinde meydana geldi. E.K.Y. isimli şahıs, kendine ait aracının içinde başına 1 el ateş ederek intihara teşebbüs etti. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye götürülmek üzere ambulansa alınan şahıs, tüm müdahalelere karşı yolda hayatını kaybetti.

Olayla ilgili tahkikatların sürdüğü bildirildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sivrihisar Eskişehir Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

kutcebe:

işadamı değilse, ekonomik sorunda yoksa karısını sıkı sorgulamak, hesabını sormak gerekir.

4
7
yanıtYanıtla
A.AmobilWeb@haberler.com:

Kutcebe kafana göre yorum yapma. Allah seni sıkı sorgular, hesabını sorar merak etme. Ben kardesimin silah arkadasıyım. Eşiyle çok severek ve aşık olarak evlendiler. Ben en yakın şahidiyim. Devremin Annesine ve kardesine ragmen yine de çok mutluydular. Allah kimseyi böyle aile ile karşılaştırmasın.. Anlatacak çok şey var ama sinirlerim zıplıyor...

7
0
yanıtYanıtla
T.E.mobilWeb@haberler.com:

Ben enderin cok yakin akrabasiyim ender melek gibi bir insandi esi ve esinin ailesiyle cok yakindi esini cok seviyordu ama annesi maalesef mutluluklarina hep golge dusurdu ender benimle dertlesirdi o yuzden her seyi en yakinindan biliyorum Allah esine sabirlar versin sevenler ayrildilar cok aci Rabbim kimseye yasatmasin

6
0
yanıtYanıtla
Ş.T.:

Olan annesine oldu, Allah E. K. nın günahlarını affetsin.

3
3
yanıtYanıtla
A.AmobilWeb@haberler.com:

Kutcebe kafana göre yorum yapma. Allah seni sıkı sorgular öteki tarafta bunu bil. Ölen kardesimi cok iyi tanirim ben. Benim silah arkadasim. Esiyle severek evlendi.

5
0
yanıtYanıtla
sb:

ALLAH RAHMET EYLESİN ÇOK ÜZÜLDÜK

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title