Haberler

Aracın Jantından Hırsızlık Zanlılarını Yakaladılar

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Çalınan malların mal sahibine teslim edilişi Malzemelerin araca yerleştirilmesi Mal sahibi Ali Şahin ile röportaj Aracın jantından hırsızlık zanlılarını yakaladılar Mersin'de 2 depodan yaklaşık 1,5 ton kuruyemiş çaldığı iddia edilen 3 kişi, plakasını kapattıkları kamyonetle kaçtı Kullanılan aracın jant renklerinden yola çıkan ekipler, kamyoneti belirleyip, zanlıları yakaladı Mersin'de 2 depodan yaklaşık 1,5 ton kuruyemiş çalıp, plakası kapalı kamyonetle kaçtıkları ileri sürülen 3 şüpheli, aracın jant renklerinden yola çıkarak araştırma yapan polis ekiplerince yakalandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Çalınan malların mal sahibine teslim edilişi

Malzemelerin araca yerleştirilmesi

Mal sahibi Ali Şahin ile röportaj

Aracın jantından hırsızlık zanlılarını yakaladılar

Mersin'de 2 depodan yaklaşık 1,5 ton kuruyemiş çaldığı iddia edilen 3 kişi, plakasını kapattıkları kamyonetle kaçtı

Kullanılan aracın jant renklerinden yola çıkan ekipler, kamyoneti belirleyip, zanlıları yakaladı

Mersin'de 2 depodan yaklaşık 1,5 ton kuruyemiş çalıp, plakası kapalı kamyonetle kaçtıkları ileri sürülen 3 şüpheli, aracın jant renklerinden yola çıkarak araştırma yapan polis ekiplerince yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Mevlana ve Güneş mahallelerindeki 2 kuruyemiş deposundan yaklaşık 1,5 ton Antep fıstığı, fındık ve ceviz çalınması üzerine çalışma başlatan ekipler, iş yerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

Hırsızlıkta kullanılan aracın plakasının kapalı olması nedeniyle incelemeyi genişleten ekipler, aracın ön ve arka jantların farklı renklerde olduğunu gördü.

Bunun üzerine MOBESE kayıtlarından aracın gittiği güzergahı belirleyip oradaki kuruyemiş satan iş yerlerinde inceleme yapan ekipler, çalınan 630 kilogram Antep fıstığı ve fındık ile 800 kilogram civarında ceviz buldu. Kuruyemişçilerin ifadesi ve güvenlik kameralarından yola çıkarak şüphelilerin kimliklerini belirleyen polisler, 3 zanlıyı adreslerinde yakaladı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1'i tutuklanırken, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bıraktı. Bu arada olayla ilgili 2 şüphelinin ise arandığı öğrenildi.

Depolardan birinin sahibi olan Ali Şahin, Mersin Emniyet Müdürlüğünden çuvalların içerisindeki kuruyemişlerini aldıktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, hırsızlık olayından sonra umudunu kestiğini ancak Hırsız Büro Amirliği ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu malının büyük bir kısmını geri aldığını söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Ali Şahin Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title