Haberler

Aracın Havalandırma Kanalında 25 Kilo Eroin Bulundu

Haber Çağatay KENARLI İstanbul DHAİstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, Fatih'teki hafif ticari bir araçta yaptıkları aramada 25 kilo 600 gram eroin ele geçirdi.

Haber Çağatay KENARLI İstanbul DHA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, Fatih'teki hafif ticari bir araçta yaptıkları aramada 25 kilo 600 gram eroin ele geçirdi. Gözaltına alınan araç sürücüsü C.D. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine geçen pazar günü Fatih'te bulunan bir hafif ticari araçta eroin bulunduğu yönünde ihbar geldi. Polis ekipleri şüpheli aracı durdurarak arama yaptı. Aramada, ön kaput altında bulunan havalandırma ızgarası kısmına zula edilmiş 50 paket halinde toplam 25 kilo 600 gram eroin bulundu. Araç sürücüsü C.D. (41) gözaltına alındı.

Ekipler, ele geçirilen eroinin piyasaya değerinin yaklaşık 1 milyon lira olduğunu belirledi.

Vatan Caddesi'ndeki Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan C.D., sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

ZULANIN BULUNMASI KAMERADA

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin hafif ticari araçta yaptığı detaylı arama polis kameraları tarafından görüntülendi. Görüntülerde, polis ekiplerinin aracın ön kaput altında bulunan havalandırma ızgarasını sökmeleri ve zulada bulunan eroinleri ele geçirmesi yer alıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title