Haberler

Araç Muayene İstasyonu'nda Dehşet Saçtı

Güncelleme:

Sakarya'da Aracını Muayeneye Götüren Bir Kişi, Tartıştığı Görevliyi Tabancayla Ağır Yaraladı.

Sakarya'nın Erenler ilçesinde kullandığı otomobili muayene ettirmek amacıyla istasyona götüren kişi, tartıştığı görevliyi tabancayla ağır yaralayarak kaçtı.

Öğle saatlerinde Pekşenler mevkisindeki araç muayene istasyonuna giden M.F, aracının işlemleri sırasında istasyonda görevli Savaş Kora (32) ile tartıştı. Tartışmanın çevredekilerce yatıştırılmasının ardından istasyondan ayrılan M.F, kullandığı otomobille bir süre sonra tekrar iş yerine geldi. Burada Kora ile yeniden tartışmaya başlayan M.F, tabancasıyla birkaç el ateş etti.

Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Kora, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Diğer yandan, kullandığı 54 EF 634 plakalı otomobille istasyondan kaçmaya çalışan M.F, istasyonun önündeki sokakta sürücüsü henüz öğrenilemeyen 34 BS 7471 plakalı tankerle çarpıştı. Kaza nedeniyle zarar gören otomobilini terk eden M.F, olay yerinden yaya olarak kaçtı.

Jandarma, zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

(KMK-KAK) - SAKARYA

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title