Haberler

Araç Kullanırken Ayaklarını Camdan Çıkaran Adam Büyük Tepki Topladı

Güncelleme:

Denizli'nin Çardak ilçesinde bir sürücünün araç kullanırken iki ayağını da camdan çıkarması sosyal medyada büyük tepki çekti.

Denizli'nin Çardak ilçesinde bir sürücünün araç kullanırken iki ayağını da camdan çıkarması büyük tepki topladı.

''KAZAYA DAVETİYE ÇIKARMIŞ''

Denizli'nin Çardak ilçesinde çekilen ve sosyal medyada paylaşılan fotoğraf büyük ilgi gördü. Denizli istikametine doğru ilerlemekte olan sürücü, her iki ayağını da camdan çıkardı. Arabayı kullanmaya devam eden ve rahat tavırlarıyla dikkat çeken şoförün fotoğraflarının sosyal medyada paylaşılmasının ardından fotoğraf vatandaşlar, "Bu kadar sorumsuzluk olmaz. Kazaya davetiye çıkarmış!" diyerek sürücüye tepki gösterdiler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Denizli Yerel Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

hakan demir:

AŞAĞI İNDİRİP KAFASINI GÖZÜNÜ YARACAN BUNUN, EŞŞEK SUDAN GELİNCEYE KADAR DÖVÜCEN. .

3
0
yanıtYanıtla
tabut sanayii:

gaz pedali kullanmadan nasıl sürüyor. . muhtemelen geçici olarak bir şov yapmış. . ama bu şovun sonunda bacağından kolundan olabilir. . .

3
0
yanıtYanıtla
Yörük:

:D . Türkiye''de bu rahatlıkla normaldir.

2
0
yanıtYanıtla
hayatın gerçeği:

bu adam anasından çıkarkende ayakları önce çıkmıştı. desem yeridir:)

1
0
yanıtYanıtla
Denizli:

Hiç yakışmıyor memleketimin insanına. Eskiden görgülü, efendi insanlar vardı orada. Geçende de üst geçitten otomobiliyle giden bir sürücü görmüştüm Denizli''de neler oluyor? Denizli halkı bu tuhafları dışlar eminim, hakikaten yadırgadım. . . kaza vb. her şekilde çirkin:((

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title