Haberler

Arabanlı Esnaflar, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifinin İftar Yemeğinde Buluştu

Araban ilçesinde, esnaflar Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi'nin iftar yemeğinde bir araya geldi.

Araban ilçesinde, esnaflar Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi'nin iftar yemeğinde bir araya geldi.

Araban Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi'nin Araban Belediyesi Parkı'nda verdiği iftar yemeğine, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir ile Belediye Meclis Üyeleri, Araban Cumhuriyet Savcısı Ali Akın Doğuşlu, Arabanlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Rıza Ulukök ile yönetimi, Araban Şoförler Odası Başkanı Cengiz Yıldız, Araban Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Maho Aydın, Araban Ziraat Odası Başkanı Mehmet Doğan, AK Parti Elif Belde Bakanı Yalçın Kırmızıoğlan, ilçedeki bazı siyasi parti temsilcileri, AK Parti il genel meclisi üyeleri Şıh Mehmet Ulukök ile Halit Ömeroğlu, Arabanspor Başkanı Hüseyin Kılıç, bazı kamu kurumlarının amirleri, ilçe merkezindeki bazı mahalle muhtarları katıldı.

Belediye Parkındaki iftar yemeğine katılan davetlileri karşılayarak hoş geldiniz diye tokalaşan Araban Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Murat İlik ve yönetim kurulu üyeleri yemekten sonra davetlilerle tokalaşarak davete katıldıkları için teşekkür etti.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title