Haberler

Araban Kaymakamlığı, Şehit Polis Memuru Emir İçin Mevlid-i Şerif Okuttu

İzmir’de trafik kazası sonucu şehit olan Adıyamanlı polis memuru Sabri Emir için Araban Kaymakamlığı Mevlid-i Şerif okuttu.

İzmir'de trafik kazası sonucu şehit olan Adıyamanlı polis memuru Sabri Emir için Araban Kaymakamlığı Mevlid-i Şerif okuttu.

İzmir'in Konak ilçesinde trafik akışını düzenlemek için Melez Deltası girişindeki emniyet şeridinde görev yaparken, motosikletin çarpması sonucu şehit olan 11 yıllık polis memuru Sabri Emir (33) için Araban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından bin kişilik yemek verilerek, Mevlid-i Şerif okutuldu.

Araban İlçe Müftüsü Abdüsselam Aydın ile ilçe merkezi ve ilçeye bağlı kırsal mahallelerdeki cami imamlarının katılımıyla, Emir ailesinin taziyeleri kabul ettiği Araban Belediyesine ait sosyal tesis hizmet binasında öğle namazına müteakip Mevlid-i Şerif okutuldu.

Araban Kaymakamı Cuma Emeç, Mevlid-i Şerif'in tamamlanmasının ardından şehit polis memuru Sari Emir'in eşi Özlem Emir, babası İbrahim Emir ve kardeşlerine tekrar taziyelerini yeniledi.

Okutulan Mevlid-i Şerif'e, Araban Kaymakamı Cuma Emeç, Araban İlçe Emniyet Amiri Özgür Moz, Araban İlçe Müftüsü Abdüsselam Aydın, AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney ve vatandaşlar katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Araban Aydın Konak İzmir Yerel Haberler

title