Haberler

Araban Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Seçimi Yapıldı

Gaziantep'in Araban İlçesinde, Araban Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimi yapıldı.

Gaziantep'in Araban İlçesinde, Araban Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimi yapıldı.

Araban Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclisi, Kaymakam Emre Nebioğlu başkanlığında Araban Özel İdaresi Müdürü Abdülvahit Ersert, İl Genel Meclisi Üyeleri Şıh Mehmet Ulukök, Halit Ömeroğlu, Arif Tatlı ve 37 köy muhtarının katılımıyla Araban Kaymakamlığı Özel İdare Kongre ve Sergi Sarayında olağan üstü toplandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıda, Araban Kaymakamı Emre Nebioğlu bir konuşma yaptı. Nebioğlu, köy muhtarlarına, aile hekimlerinin köylere gelip hasta muayene yapıp yapmadıklarını sorması üzerine köy muhtarları Kaymakam Nebioğlu'na aile hekimlerinin köylere gelip hasta muayene etmediklerini belirterek şikayetlerini dile getirdi. Bunun üzerine Kaymakam Nebioğlu gereğini yapacağını belirtti. Köy muhtarlarından köylerinde engelli vatandaşların olup olmadığını da soran Kaymakam Nebioğlu, köylerdeki tüm engelli vatandaşların tek tek tespit edilmesi için çalışma başlattıklarını ve tüm engelli vatandaşların devletin imkanlarından yararlanmalarını sağlayacağını belirtti.

Toplantıda ayrıca köy muhtarlarına Araban Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkan'lığının 2011-2012 yılı köylere yaptığı faaliyetleri slayt eşliğinde anlatıldı. Toplantıda daha sonra seçime geçildi.

Kaymakam Nebioğlu'nun Başkanlığında, Araban Kaymakamlığı Özel İdare Kongre ve Sergi Sarayında yapılan seçime Araban İl Genel Meclisi üyeleri Şıh Mehmet Ulukök, Halid Ömeroğlu, Arif Tatlı ve ilçeye bağlı 37 köy muhtarının tamamının katıldı. Araban Köylere Hizmet Götürme Birliği birinci ve ikinci başkan vekilliği ile iki katip üye seçimini gizli oylama ile yapıldı. Birinci ve ikinci başkan vekilliğine Araban AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Halit Ömeroğlu ile Araban MHP İl Genel Meclisi Üyesi Arif Tatlı, köy muhtarlarından iki katip üyeliğine de Fakılı Köyü Muhtarı Haci Çalışkan ile Gümüşpınar Köyü Muhtarı İbrahim Özkan seçildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Emre Nebioğlu Gaziantep Araban Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title