Haberler

Araban Kaymakamı Emeç Görevine Başladı

Gaziantep’in Araban İlçe Kaymakamı Cuma Emeç görevine başladı.

Gaziantep'in Araban İlçe Kaymakamı Cuma Emeç görevine başladı.

Araban İlçesi Kaymakamı Serhat Karabektaş'ın Van Bahçesaray İlçe Kaymakamlığı'na atanmasıyla boşalan Araban Kaymakamlığı görevine Yozgat Çekerek İlçe Kaymakamlığı'ndan atanan Cuma Emeç görevine başladı.

İçişleri Bakanlığı atanan, Araban Kaymakamlığı görevine başlayan Emeç'i, Araban Belediyesi Başkanı Mehmet Özdemir, Araban AK Parti İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney ve belediye meclis üyesi Halil Şahin, makamında ziyaret etti.

İlçe Belediye Başkan Özdemir, Kaymakam Emeç ile ilçenin coğrafi, kültürel ve ekonomik yapısı hakkında bilgi alışverişinde bulunarak belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Araban İlçesi'nin yeni Kaymakamı Cuma Emeç, "Henüz görevime yeni başladım. Önümüzdeki günlerde ilçeyi tanımak ve sorunlarını yerinde gördükten sonra gerekli çalışmalarıma başlayacağım. Öncelikle sosyal yönde çalışmalarımı yoğunlaştırmak istiyorum. Projelerimi de bu yönde yoğunlaştırmak için çalışmalarıma başlayıp Araban'a hizmet vereceğim. Araban Kaymakamlığı görevim süresi içerisinde ilçede güzel işler yapmaya çalışacağım" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özdemir Cuma EMEÇ Gaziantep Araban Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title