Haberler

Araban'da Sağanak Yağış ve Yoğun Sis

Araban ilçesinde akşam saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan ve sabah erken saatlerde de etkisini sürdüren sağanak yağış çiftçileri sevindirirken Karadağ geçidinde yoğunlaşan sis sürücülere de zor anlar yaşattı.

İlçe merkezi ve ilçeye bağlı kırsal mahallelerde akşam saatlerinde başlayan ve gece geç saatlerde etkisini arttırarak devam eden sağanak yağış geçen yıl yaşanan kuraklık nedeniyle mağdur olan çiftçileri sevindirirken gece karanlığı ve sisin birleşimi ile Gaziantep-Araban Karayolunun geçtiği Karadağ geçidi ve ilçeye bağlı bazı kırsal mahallelerde görüş mesafesini 10 metreye kadar düşürdü. Trafiğe çıkan araçlar, sis lambalarını yakarak güçlükle ilerleyerek zor anlar yaşadı.

Özellikle, yoğun sis nedeniyle sık sık trafik kazalarının meydana geldiği Gaziantep-Araban Karayolunun geçtiği Karadağ geçidinde de, akşam saatlerinde başlayan ve sabah erken saatlere kadar etkili olan yoğun siste, trafik oldukça yavaş seyrederken, ulaşım güçlükle sağlanabildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Karadağ Araban Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title