Haberler

Araban'da Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması Düzenlendi

Güncelleme:

Araban İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ortaokullar arası bilgi yarışması düzenledi.

Araban İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, ortaokullar arası bilgi yarışması düzenlendi.

Araban Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen yarışmaya Araban Kaymakamı Serhat Karabektaş, Araban İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş, ile Araban İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Adem İnci ile okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Araban İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, 2013-2014 eğitim-öğretim yılı içinde ortaokul öğrencilerinin sosyal etkinliklerini geliştirmek ve yaygınlaştırmak, öğrenciler ve okullar arası kaynaşma ve dayanışmayı sağlamak amacıyla bilgi yarışması düzenlendi.

Yarışmada öğrencilere, Türkçe, matematik, fen bilgisi derslerinden 4'er soru, sosyal bilgiler dersinden 3, T.C. inkılap tarihi dersinden 2, din kültürü dersinden 1 ve genel kültürden 2 olmak üzere toplam 20 soru yöneltildi. Bilgi yarışmasına 17 ortaokul katılırken, yarışmada Atatürk Ortaokulu 100 tam puan alarak ilçe birincisi oldu ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan final yarışmasında Araban ilçesini temsile hak kazandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Gaziantep Araban Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title