Haberler

Araban'da Dolu Tarım Arazilerinde Zarara Neden Oldu

Araban ilçesinde, şiddetli dolu tarım arazilerinde zarara neden oldu.

Araban Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Zeynel Güneş, yaptığı açıklamada, Erenbağ, Çiftekoz, Nurettin ve Fıstıklıdağ mahallelerinde dün gece geç saatlerde etkili olan dolu yağışının zarara yol açtığı gerekçesiyle üreticilerin müdürlüğe başvuruda bulunduklarını belirtti.

Güneş,  Müdürlüğümüz bünyesindeki ekiplerin Erenbağ, Çiftekoz, Nurettin ve Fıstıklıdağ mahallelerinde etkili olan dolu yağışının zarar verdiği Antepfıstığı bahçelerinde hasar tespit çalışmalarına başladıklarını bildirdi.

Erenbağ antepfıstığı çiftçilerinden Mehmet Erdoğan, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan'ın dolu yağışında Antepfıstığı bahçelerinde zarara yol açtığını öğrenmesi üzerine ilgilenerek yetkilileri Erenbağ, Çiftekoz, Nurettin ve Fıstıklıdağ mahallelerinde hasar tespiti yapılmasına yönelik ekipleri yönlendirdiğini ifade etti.

Erdoğan, "Mağduriyetimizin büyüklüğü yapılan hasar tespitinde ortaya çıktı. AK Parti Gaziantep Milletvekili sayın Mehmet Erdoğan'dan Erenbağ, Çiftekoz, Nurettin ve Fıstıklıdağ Mahallelerinin antepfıstığı üreticileri olarak mağduriyetimizin giderilmesi için destek bekliyoruz" dedi. - Gaziantep

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Erdoğan Gaziantep Ak Parti Araban Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title