Haberler

Araban'da Demokrasi Nöbeti Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile Başladı.

Araban ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine karşı başlatılan demokrasi nöbeti, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Araban ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı başlatılan demokrasi nöbeti, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney'in daveti üzerine Recep Tayyip Erdoğan Parkı önündeki meydana toplanan vatandaşların devam eden demokrasi nöbetinde Sa'd Bin Ebi Vakkas Hazretleri Cami Müezzin Kayyum'u Sabri Yusufoğlu, İmam Gazali Cami İmam-Hatibi Mehmet Korkmaz ve Sa'd Bin Ebi Vakkas Hazretleri Cami İmam-Hatibi Ahmet Atar'ın okuduğu Kur'an-ı kerim tilaveti ile başladı. İlahilerin de okunduğu nöbete, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir ve belediye meclis üyeleri, Araban Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Taşkın Kılıç, AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney ve ilçe teşkilatı üyeleri, Araban İlçe Emniyet Amir Vekili Abdülkadir Özpınar, Araban İlçe Müftüsü Abdüsselam Aydın ve ilçe merkezi ile ilçeye bağlı kırsal mahallelerdeki tüm camilerin İmam-Hatipleri, Araban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Orhan Behçet ve Araban Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mahmut Sülü, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özdemir AK Parti Araban Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title