Haberler

Araban'da Davullu Zurnalı Kutlama

Gaziantep’in Araban ilçesindeki vatandaş, Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı seçimini kazanmasının ardından davullu zurnalı kutlama yaptı.

Gaziantep'in Araban ilçesindeki vatandaş, Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı seçimini kazanmasının ardından davullu zurnalı kutlama yaptı.

Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı seçimini kazanmasının ardından AK Parti İlçe Teşkilatı öncülüğünde düzenlenen kutlama programı için belediye parkı önünde toplanan yüzlerce kadın, erkek, yaşlı ve genç Arabanlı vatandaş, zaferi davul zurna eşliğinde saatlerce oynayarak, havai fişek gösterisiyle kutladı.

Parti binasında açıklamada bulunan AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, şunları söyledi:

"Arabanlılar olarak bugünü, AK Parti Genel Başkanımız, Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'ı Türkiye'nin ilk defa halk tarafından seçilen 12. Cumhurbaşkanı olarak seçmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu seçim diğer seçimlerden çok farklı bir seçimdi. Ülkemizde ilk defa Cumhurbaşkanını halkın seçtiği bir seçim yaşadık.

AK Parti İlçe Teşkilatı olarak Cumhurbaşkanlığı seçim propagandası süreci içerisinde aralıksız olarak sürdürdüğümüz çalışmalarımızın neticesinde yüzde 63,34 oranında oy alarak Araban ilçesinde bu güne kadar AK Parti'nin girdiği tüm seçimlerden aldığı oylardan daha fazlasını almayı başardık.

AK Parti Genel Başkanımız, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayip Erdoğan, milletin adamı, hakkın aşığı, milyonların umut ışığı, Davos fatihi, kimsesizlerin kimi, mazlumların sesi, beyaz kefenini giyerek çıktığı hizmet yolunda gecesini gündüzüne katan uzun adam, Cumhurbaşkanı Adayımız, AK Parti Genel Başkanımız, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı adaylığında sandık başına giden Arabanlı hemşerilerimizin verdiği büyük destek ile 8 bin 977 oy ile üç aday içerisinde yine birinci seçti. Türkiye Cumhuriyetinin 12. Cumhurbaşkanı olan Sayın Recep Tayip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı Araban ilçemiz, Türkiye ve dünyaya hayırlı olsun." - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep Ak Parti Araban Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title