Haberler

Araban Belediyesi Kilit Taşı Çalışmalarını Sürdürüyor

Araban Belediyesi ilçeye bağlı Köklüce (Ardıl) Kırsal Mahallesine kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.

Araban Belediyesi ilçeye bağlı Köklüce (Ardıl) Kırsal Mahallesine kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, ilçeye bağlı Köklüce (Ardıl) Kırsal Mahallesinde yürütülen kilitli parke taşı döşeme çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Özdemir, "Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) tarafından Köklüce (Ardıl) kırsal mahallemizin içme suyu hattı yenileme çalışmaları sırasında bozulan kilitli parke taşlarının bozulması nedeniyle Araban Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizce mahallemizin sokaklarındaki bozulan kilitli parke taşlarının tamirat çalışmalarına başladık" dedi.

Mahalle sakinleri de Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) ve Araban Belediyesi tarafından mahallelerine bu güne kadar verilen tüm hizmetlerden dolayı, memnun kaldıklarını belirterek, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler ve Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir'e teşekkür etti.

(MSF-SD-Y) - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özdemir Araban Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title