Haberler

Araban Belediye Başkanı Özdemir'den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

"Peygamberimizin 'Cennet annelerin ayakları altındadır' sözünün muhatabı olan tüm Dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarım" diye mesajına başlayan Başkan Özdemir, "8 Mart, yıllardır hem yasalardaki hem de uygulamadaki eksikliklerin, kadına yapılan ayrımcılıkların takip edilmesi, dile getirilmesi ve bu konuya dikkat çekilmesi amacıyla pek çok çalışmaya vesile olmuş özel bir gündür"dedi.

Kadınların sorunlarının hatırlanması, çözüm yollarının bulunması ve yapılan uygulamaların gözden geçirilmesi için, 8 Mart'ın önemli bir fırsat olduğunu vurgulayan Başkan Özdemir, "Bir ülkenin gelişmişliğinin en önemli göstergelerinden biri de, kadınlarına verilen değerdir. Dünyada, ülkemizde ve özellikle Araban ilçemizde yaşayan fedakar, cefakar ve baş tacı tüm kadınların 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutlarım"dedi.

Kadınların, yasalar önünde dünya standartlarında erkeklerle eşit haklara sahip olduğunu belirten Başkan Özdemir, ancak yasalarla verilen hakların yeterli olmadığını ifade etti. Kadınlara yönelik Adalet ve Kalkınma Partisi Hükumeti döneminde sağlanan haklardan ve iyileştirmelerden de bahseden Başkan Özdemir, kadınların bir günlüğüne değil 365 gün hatırlanmasını ve her gün değer verilmesini temenni ettiğini belirterek, sözlerine şöyle devam etti:

"Allah'ın kadına vermiş olduğu annelik çok önemli ve ulvi bir görevdir. Bu nedenle kadınlarımız her zaman kutsaldır. Toplumumuzun temeli olan aile yapımızın sağlıklı olması için kadınların yaşamlarının ruh ve beden sağlığı açısından iyileştirilmesi çok önemlidir. Bu duygu ve düşüncelerle, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum." - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cafer Özdemir Araban Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title