Haberler

"Arabamı Geri Alacağım"

Güncelleme:

Lüks cipinin kaçak olması nedeniyle ifade veren Sibel Can "Olay çözülmezse, yasal hakkımı kullanacağım" dedi.

Ünlü şarkıcı Sibel Can, önceki gece Bostancı Gösteri Merkezi'nde verdiği konser öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Sibel Turnagöl'ün kocası Mehmet Çelik'in sahibi olduğu Çiftkurtlar Otomotiv'den üç yıl önce aldığı arabasının kaçak çıkması sebebiyle, geçtiğimiz günlerde ifade veren ve otomobiline el konulan Can, şunları söyledi:

"Birkaç gündür beklemediğim bir üzüntü ile karşı karşıya kaldım. Mehmet Çelik'le de irtibata geçildi, kendisi bir hafta içinde bu olayı çözeceğini söyledi. Ben ona güveniyorum, inşallah arabamı geri alacağım. Mehmet Bey'e de yakıştıramadığım çok çirkin şeyler bunlar... Bir hafta içinde olay çözülmezse, yasal hakkımı kullanacağım. Mehmet Bey sözünde dursun çünkü bu olay yüzünden ticari itibarı çok zedelendi. Adalete güveniyorum. 2009'da her şeyini ödediğim arabamı geri istiyorum."

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Seren Serengil de Çiftkurtlar Otomotiv'den aldığı arabasının kullanılmış olduğunu iddia etmişti.

KİRPİKLERİNE DİVA BAYILACAK

Konserinde yeni saçları ve taşlı kirpikleri ile dikkat çeken Can, "Kirpiklerimin Gölgesi Güllerle Bezenmiş' diye bir şarkı vardır, benimkisi de taşlarla bezenmiş oldu. Bunları Miami'den aldım, Türkiye'de ilk kez kullanan benim sanırım" dedi.

Can, kirpiklerini Bülent Ersoy'un çok beğeneceğini belirterek "Keşke iki tane alsaydım" dedi ve ekledi: "Ben Bülent Hanım'ın fanatik bir hayranıyım, o hep sahnede olsun."

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Sibel Turnagöl Mehmet Çelik Sibel Can Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title