Haberler

Arabadan Kaynak Makinesi ve Kablo Hırsızlığı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde ticari aracın içindeki yaklaşık 2 bin 500 TL değerinde kaynak makineleri ve kabloları çalan hırsız kayıplara karıştı. Hırsızın kaynak makineleri ve kabloları çalma anı saniye saniye güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olay, 25 Mart saat 05.30 sularında Denizli'nin Pamukkale ilçesi İncirlipınar Mahallesi 1217 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hırsız saat 05.20 sıralarından önce beyaz bir arabayla olay yerinde keşif yaptı. Ardından sokağın başında bulunan 20 AFM 57 plakalı ticari aracın yan kapısındaki camı açtı. Kapının kilidini açarak arabaya giren hırsız, aracın içini karıştırmaya başladı. Arabanın içindeki 2 kaynak makinesi ve kabloları çalan hırsız, elindekilerle kayıplara karıştı. Hırsızın araba içerisinden 2 kaynak makinesi ve kabloları çalma görüntüleri saniye saniye çevrede bulunan iş yerlerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Polis hırsızın yakalanması için çalışma başlattı.

Sabah işe gitmek için kalktığında arabanın kapısını açık görünce olayı fark ettiğini belirten araç sahibi 54 yaşındaki Ahmet Alayont, yaklaşık 2 bin 500 TL değerinde malzemenin çalındığını söyledi. Alayont, "Önce arabanın yan kapısındaki camı açmış, daha sonra kapı kilidini açarak içeri girmiş. Arabanın içini karıştırmış ve malzemeleri çalmış" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Pamukkale Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title