Haberler

Araba Kazandı," Telefon Şakası" Zannetti

Forum Erzurum'da yeni yıl kampanyasının talihlileri çekilişle belli oldu. Opel Mokka'yı kazanan talihli çekişte olmayınca telefon açılarak araba kazandığı söylendi ama talihli kendisine telefon şakası yapıldığını zannederek telefonu kapattı.

Forum Erzurum'da düzenlenen görkemli ve coşkulu bir törenle yeni yıl kampanyasının talihlileri belirlendi. "Biri Bizi Gözetliyor" adlı yarışma programından tanınan BBG Ali'nin neşeli ve esprili sunumuyla renk kattığı çekilişte heyecan doruktaydı. Her 100 TL'lik alışveriş karşılığında bir çekiliş hakkı kazanan ziyaretçiler, çekilişe de büyük ilgi gösterdi. Sürpriz kampanya ve hediyelerle müşterilerini mutlu etmeye devam eden Forum Erzurum bu kez de araba sahibi yaptı. 100 bin 398 kişinin katıldığı çekilişte noter huzurunda yapılan törenle 2014 model Opel Mokka otomobilinin talihlisi 30 yaşındaki eczacı Mehmet Yağmur Eşrefoğlu oldu.

Otomobili kazanan talihli çekiliş sırasında Forum Erzurum'da bulunmayınca, sunuculuk yapan BBG Ali, talihliyi telefonla arayarak otomobil kazandığını söyledi. Kendisine telefon şakası yapıldığını zannederek telefonu sunucunun yüzüne kapatan Mehmet Yağmur Eşrefoğlu, daha sonra yapılan telefon görüşmelerinde arabayı kazandığına zor ikna edildi. Telefon görüşmelerinin ardından 15 dakika sonra Forum Erzurum'a gelen Opel Mokka'nın talihlisi Mehmet Yağmur Eşrefoğlu, kazandığı otomobilinin anahtarını Forum Erzurum Pazarlama ve Kiracı İlişkileri Müdürü Mihriban Dericioğlu'ndan aldı.

Çekiliş sonunda otomobilin yanı sıra 5 adet Samsung Note 4, 5 adet Samsung tablet ve 5 adet Samsung ATIV Book da sahibini buldu. Hediye kazanan talihliler büyük sevinç yaşarken, Forum Erzurum ise ziyaretçilerinin yüzünü bir kez daha güldürmeyi başardı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Yağmur Samsung Erzurum Opel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title