Haberler

Araba Hırsızlarına Darbe

Kırklareli'ye bağlı Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri 2 ay süren takibin ardından otomobil hırsızlığı yapan şebekeyi çökertti.

Kırklareli'ye bağlı Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri 2 ay süren takibin ardından otomobil hırsızlığı yapan şebekeyi çökertti. Hırsızların, çeşitli il ve ilçelerden düz kontak yaparak 12 otomobil çaldığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Kırklareli, Edirne, Tekirdağ il merkezleri ve ilçelerinden otomobil çalınması üzerine harekete geçen Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri yaklaşık 2 ay süren takibin ardından, Kırklareli, Edirne, Pınarhisar, Saray ve Marmara Ereğlisi'nden 12 otomobili düz kontak yaparak çalan şebekeyi deşifre etti.

Şebeke üyelerinin adreslerini belirleyen Lüleburgaz ve Marmara Ereğlisi emniyetine bağlı ekipler, gece saatlerinde şüphelilerin evlerine baskın yaptı. Lüleburgaz emniyeti tarafından yapılan operasyonda, farklı zamanlarda Kırklareli, Edirne, Pınarhisar, Saray ve Marmara Ereğlisi'nden 12 otomobil çaldıkları tespit edilen hırsızlar yakalandı. Operasyon kapsamında, K.K. ve Y.G. gözaltına alındı. İki kişi çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ÇALIP SAHTE EVRAKLA SATIYORLARDI

Operasyon kapsamında yapılan çalışmalarda Lüleburgaz'dan 2, Kırklareli'den 2, Edirne'den 1, Pınarhisar'dan 1, Saray'dan 3 ve Marmara Ereğlisi'nden 3 araç bulunarak sahiplerine teslim edildi. 2 aydır sürdürülen çalışmalar sonrası şebekenin araçları düz kontak yaparak çalıp daha sonra ise sahte evraklar düzenleyerek sattıkları öğrenildi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Marmara Ereğlisi Lüleburgaz Kırklareli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title