Haberler

    Apple Watch'tan Önce Mağazalar Renklendi

    Hasan Uğur Nayır - -

    Apple Store'larda tasarım değişikliği oldu. Dünya genelindeki mağazalarda artık Apple Watch ve 12 inç'lik MacBook'u gösteren aydınlatmalı ekranlar yer alıyor.


    Bu yeni tanıtımlar ürünlerin detaylarını büyük görsellerle müşterilere sunuyor. Tahmin edilebileceği gibi Apple çıkmasına az süre kalan yeni ürünlerini daha fazla öne çıkarmak istiyor.



    Perakende ve online mağazalardan sorumlu başkan yardımcılığı görevini Burberry'nin eski CEO'su Angela Ahrendts yürütüyor. Yeni aydınlatmalı ekranlarda Ahrendts'in imzası var gibi gözüküyor. Apple, BurBerry'den ayrıca Musa Tariq ve Chester Chipperfield'ı da işe almıştı.



    Apple Watch'un ön siparişi 10 Nisan'da başlıyor ve ayrıca aynı tarihte mağazalarda saati deneme imkanı da başlıyor. Fakat saat 24 Nisan'dan itibaren satışa sunulacak. Yeni MacBook ise 10 Nisan'da raflardaki yerini alırken, online mağazada da satışa çıkacak.




    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Apple Store Apple Watch Hasan Uğur Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title