Haberler

    Apple Watch ile İphone 6s Daha Kolay Satın Alınabilecek

    Apple gelecekte neler yapmayı planlıyor?

    Hasan Uğur Nayır - -

    iPhone 6S'in tam olarak ne özellikler sunacağı belli değil. Şimdilik pek detaylı raporlar veya sızıntılar da yok. Genel olarak ortada olanlar ise biraz daha yüzeysel. 6S ve 6S Plus muhtemelen eylül ortalarında piyasaya sürülecek.


    Cupertino'lu şirket yeni iPhone dışında diğer noktalarda çalışmalara devam ediyor. Son havadislere göre Apple, kendi mağazalarından ürünleri sipariş etmek için uygulamasında güncellemeye gidecek. En azından söylemler bu gelişmeyi ima ediyor.


    Daha önceki söylentilerde ve raporlananlarda olduğu gibi Apple Watch desteği için Apple Store uygulamasında değişiklik yapıldı. Bu durum iPhone 6S'le birlikte daha da şekillenecek. Yani Apple Watch ile daha kolay şekilde iOS cihazı veya Mac satın almak mümkün olacak. Şu anda uygulama Apple ürünlerini sipariş etmek için kullanılmıyor. Diğer Apple Watch uygulamalarında ise sipariş etme özelliği var. Mesela CNET editörü yanlışlıkla Xbox One satın almıştı.


    Akıllı saat üstündeki Apple Store uygulamasında sipariş edilen ürünün gönderim durumu, Genius Bar rezervasyonu, en yakındaki perakende mağazanın yerinin gösterilmesi gibi özellikler mevcut.



    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Apple Watch Hasan Uğur Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title