Haberler

    Apple Watch, Haziran Ayında 7 Ülkede Daha Satışa Çıkıyor

    Apple Watch için, iOS 8.2 veya daha yeni bir sürümü yüklü iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6 veya iPhone 6 Plus gerekiyor.

    -

    Sabah yaptığımız haberimizde, Apple'ın akıllı saati Apple Watch'ın yeni ülkelerde satışa sunulacağından söz etmiştik. "Bu ülkeler arasında Türkiye de olur mu?" diye bekliyorduk ki Apple'dan resmi açıklama geldi ve açıklanan 7 ülke arasında ülkemizin olmadığı kesinleşti...


    Apple, bugün Apple Watch'un 26 Haziran'dan itibaren İtalya, Meksika, Singapur, Güney Kore, İspanya, İsviçre ve Tayvan'da Apple Online Store, Apple Store'lar ve belirli Apple Yetkili Satıcıları'nda satışa sunulacağını duyurdu.


    Apple Watch'u online olarak deneyin


    Apple Watch halen Avustralya, Kanada, Çin, Fransa, Almanya, Hong Kong, Japonya, İngiltere ve ABD'de satılıyor. Apple Watch üç koleksiyon olarak satışa sunuluyor: Apple Watch Sport, Apple Watch ve 18 ayar özel roze altın veya sarı altın alaşımıyla üretilen Apple Watch Edition.


    Apple'dan satın alan müşterilere, Apple Watch'larını özelleştirmelerine ve iPhone'ları ile eşleştirmelerine yardımcı olan, App Store'daki Apple Watch için geliştirilmiş yeni uygulamaların ve daha fazlasının gösterildiği Kişiye Özel Kurulum hizmeti, mağaza veya internet üzerinden sunuluyor.


    Apple Watch için iOS 8.2 veya daha yeni bir sürümü yüklü iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6 veya iPhone 6 Plus gerekiyor.



    Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Apple Watch Türkiye İtalya Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title