Haberler

    Apple Watch'da Uygulamalar Böyle Görünecek

    Apple'ın 9 Eylül'de tanıttığı akıllı saati Apple Watch'da kullandığımız günlük uygulamaların nasıl görüneceği hakkındaki sorular sona eriyor.

    Apple'ın 9 Eylül'de tanıttığı akıllı saati Apple Watch'da kullandığımız günlük uygulamaların nasıl görüneceği hakkındaki sorular sona eriyor.

    9 Eylül'de düzenlediği konferans ile iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'ı tanıtan Apple, kendisinden uzun bir süredir beklenilen akıllı saati de bu konferansta tanıtmıştı. Apple Watch isimli bu akıllı saatin tasarımı dışında ne yazık ki pek fazla bilgi alamamıştık. Thinkapps, günlük hayatımızda sürekli olarak kullandığımız uygulamaların Apple Watch'da nasıl görüneceklerine dair görseller yayınladı.

    Facebook Messenger, Uber, Lyft, Moves, Skype, Beats, Yelp, Spotift, Twitter, Tinder, Pinterest ve YouTube uygulamalarının Apple Watch'taki görsellerini paylaşan Thinkapps, böylece merak edilen bir konuya da açıklık getirmiş oldu. 2015 yılının ilk aylarında çıkacak olan Apple Watch hakkında daha fazla bilgiyi 16 Ekim'de düzenlenecek olan konferansta vermesi bekleniyor. Galerimizden Thinkapps'in yayınladığı görsellere göz atabilirsiniz.

    The post Apple Watch'da Uygulamalar Böyle Görünecek appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Apple Watch Eylül Apple Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title