Haberler

    Apple Watch'a Uygulamalar Nasıl Yüklenecek? Yeni Detaylar

    Apple'ın akıllı saati hakkındaki bazı detaylar belli oldu.

    Hasan Uğur Nayır - -

    Apple, Eylül ayında düzenlediği etkinlikte iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'ı açıkladı. Daha sonrasında ise uzun zamandır dedikodularda iWatch olarak adlandırılan Apple Watch'u duyurdu. Apple Watch, etkinlikte iPhone'ları biraz daha arka plana itti. Ama akıllı saatin çıkışına biraz daha var. 2015 başlarında çıkacak, dedikodulara göre 14 Şubat'ta raflardaki yerini alacak. Raporlara göre bu kadar gecikmesindeki neden halen bazı kısımların Apple'ın istediği gibi olmaması ve verim sorunları.


    Her ne kadar daha zaman olsa da, Apple Watch'u deneme imkanına sahip bazı insanlar oldu. Bu kişilerden biri de blog yazarı Ariel Adams.


    Adams'ın Apple Watch hakkındaki deneyimlerini ve detayları yeni yazısında paylaştı. Bunlar arasında uygulamaların nasıl yüklenebileceği yer alıyor. Ariel Adams'ın belirttiğine göre Apple akıllı saati için özel bir iPhone uygulaması hazırlıyor. Böylece uygulamalar indirilebilecek ve saatin bazı ayarları iPhone'dan yapılabilecek.


    350 dolarlık başlangıç fiyatı ise sadece plastik ve alüminyum olan Apple Watch Spor modeli için. Yani bu durum standart çelik model ve altın modelin daha fazlaya mal olacağını ortaya koyuyor. Adams'ın aktardıklarına göre zoom yapmaya yarayan Digital Crown düğmesini daha önemli hale getirmek için Apple Watch'un ekranı çoklu dokunmatiği desteklemiyor.


    Adams, Apple Watch'un klasik analog saatten ilham almasıyla piyasadaki diğer akıllı saatlere göre biraz daha güçlü bir konumda olabileceğini ileri sürüyor.



    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Apple Watch Hasan Uğur Eylül Apple Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Bugün Star TV'de Görümce filmi ekranlara geliyor. Filmin başlamasıyla birlikte izleyiciler, Görümce nerede çekildi? Hangi il ve ilçede çekildi? Görümc ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title