Haberler

    Apple Reddettiği Uygulamalarda Yapılan Hataları Açıkladı!

    Apple reddettiği uygulamaları neden reddediyor? Apple bu soruyu cevapladı.

    Apple Common App Rejection adlı sayfasında Apple Store'a girmek isteyen ancak reddedilen uygulamaların yaptıkları hataları açıklamaya başladı. Apple'ın Apple Store'a uygulama kabul etmede oldukça katı olduğunu hepimiz biliyoruz. Yayınlanan istatistiklere göre gönderilen uygulamaların yüzde 58 'i Apple'ın 10 prensibine uymadığı için reddediliyor.

    Son yedi günlük istatistiklere yer verilen sayfada temel ret sebepleri olarak uygulama içinde bulunan buglar, kullanımı zor arayüzler, bağlantı içermeyen linkler ve açık olmayan açıklamalar gösteriliyor. 21 ve 28 Ağustos tarihleri arasındaki istatistiklere göre en çok uygulama yüzde 14 ile bilgi eksikliği yüzünden reddedilmiş. Yüzde 8 'lik sebep ise uygulamalarda bulunan buglar. Yüzde 6 ile kullanıcı arayüzünün karmaşık ve güzel olmaması da dikkat çeken sebeplerden biri.

    Apple Store'a uygulama göndermeyi düşünenler için oldukça yararlı bir sayfa olması beklenen Common App Rejection sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

    İşte karşınızda Apple'ın neden uygulama reddettiği ile ilgili istatiski veriler içeren 10 etken :

    The post Apple Reddettiği Uygulamalarda Yapılan Hataları Açıkladı! appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Apple Store Apple Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title