Haberler

    Apple Önemli Bir İsmi Daha İşe Aldı

    Apple gizli saklı yürüttüğü otomobil projesi için neler yapıyor?

    Hasan Uğur Nayır - -

    Cupertino merkezli teknoloji devinin elektrikli otomobil üstünde çalıştığı uzun zamandır söyleniyor. Bu yüzden Apple cephesine önemli mühendisler ve teknisyenler katıldı. Hatırlarsanız Tesla ile olan haberler bir dönem gündeme yoğun şekilde gelmişti.


    The Wall Street Journal tarafından raporlanana göre otomotiv sektöründe tecrübeli yüksek profilli biri olan Doug Betts artık Apple'da çalışmaya başladı. Makalede Doug Betts'in LinkedIn sayfasında Apple'da operasyonlardan sorumlu ekibe dahil olduğu yazıyor.


    Sonuç olarak Betts'in kesin iş pozisyonu LinkedIn veya başka bir yerde yazmıyor olsa bile, otomotiv sektöründen gelmesi Apple'ın elektrikli arabası için olduğunu belli ediyor. Doug Betts daha önce Chrysler, Toyota ve Nissan'da çalıştı.


    Diğer yandan raporda Apple'ın İsviçreli uzman Paul Furgale'ı da işe aldığını not etmiş. Furgale oldukça saygın bir otonom araştırmacısı. Ayrıca Apple'ın robotik ve makine deneyimi olan uzmanlar aradığı da belirtiliyor.



    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Nicola Tesla Hasan Uğur Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title