Haberler

    Apple, İphone 5s'lerin Kırık Ekranlarını Mağazada Değiştirmeye Başladı

    Apple, iPhone 5s'ler için duyurduğu ekran değişimi programını başlattı.

    Emre Çetinkaya - -

    Akıllı telefonların birçoğunda ekran problemi yaşanıyor. Tabii ki bu durum ekranların artık eskiye oranla daha büyük olmasından kaynaklanıyor. Bu anlamda Apple, geçen sene başlattığı değişim programıyla iPhone 5'lerin kırılan ekranlarını mağazalarından değiştirmeye başlamıştı.


    Sonrasında ise geçtiğimiz aylarda iPhone 5c'nin ekranlarını aynı şekilde değiştiren Apple, şimdi ise iPhone 5s'lerin kırılan ekranlarını Apple Store'larda değiştirmeye başladı. Apple'ın iPhone 5s için yaptığı bu değişim programı ise bu hafta başı itibarıyla başladı.


    İlk etapta ABD ve Kanada'da başlayan bu hizmetin ilerleyen zamanlarda diğer bölgelerde de başlayacağı söyleniyor. Öte yandan bu hizmetin diğer yollara oranla daha ucuz ve hızlı olduğu biliniyor.


    Kırık iPhone 5s'lerin kırılan ekranları Apple mağazalarından 149 dolar gibi bir paraya yaklaşık yarım saat içerisinde değiştirileceği söyleniyor.




    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title