Haberler

Apple İpad Air 9.7" 32gb Wifi Uzay Grisi Tablet Pc(Md786tu/a)

Apple İpad Air 9.7" 32gb Wifi Uzay Grisi Tablet Pc(Md786tu/a) Özellikleri.

Apple İpad Air Genel Özellikleri




İpad Air  - Hafifliğin Gücü
Yeni iPad Air Tablet inanılmaz ince ve hafiftir. Ama çok daha güçlüdür ve olağanüstü özelliklere sahiptir. A7 çip, gelişmiş kablosuz bağlantı teknolojisi ve hepsi iOS 7'ye harika bir şekilde entegre edilmiş muhteşem üretkenlik ve yaratıcılık uygulamalarıyla, iPad Air hayal ettiğinizden bile daha fazlasını yapmanızı sağlar. Hayal ettiğinizden bile daha fazla yerde.




Yepyeni Tasarımıyla İpad, Kilo Kaybetti Güç Kazandı..

iPad Air inanılmaz ince olmasına rağmen, yekpare alüminyum gövdesi sayesinde inanılmayacak kadar sağlamdır. Hacmi ise önceki nesil iPad'e göre neredeyse dörtte bir daha azdır. 469 gram ağırlığıyla yer çekimine meydan okur. Ama iPad Air'i bu kadar olağanüstü yapan şey; zarif gövdesinde bu kadar büyük bir güç ve bu kadar çok özellik bulunmasıdır. Yani, yanınızda daha da düşük bir ağırlık taşıyarak daha da fazla şey yapabilirsiniz.

Retina Ekran, Farkı Göreceksiniz ve Hissedeceksiniz.

iPad'de ekran her zaman en önemli şey oldu. Bu iPad Air için daha da doğru. Çünkü aygıtın genişliğini azalttık ve ekranın kenarlarındaki çerçeveyi küçülttük. Ama göz alıcı Retina ekranın boyutu tamamen aynı kaldı. Böylece içerikler gözünüzü her zamankinden daha çok doyuracak. 2048 x 1536 çözünürlük ve 3,1 milyonun üzerinde pikselle; fotoğraflar ve videolar çok ayrıntılı ve metinler olağanüstü net görünecek. Pikselleri ayırt edemeyeceksiniz. Sadece görmek istediğiniz şeyi göreceksiniz.

İnanılmaz Performans

Apple tasarımı yeni A7 çip, iPad'e 64 bit masaüstü sınıfı mimariyi getiriyor. Bu mimari, yaptığınız her şeyde iki kata kadar daha yüksek işlemci hızı ve grafik performansı anlamına geliyor. Ama ders çalışmak, oyun oynamak, istediğiniz her şeyi; istediğiniz şeylerin hepsini yapmak ve hazırlamak için halen 10 saate kadar pil ömrüne sahipsiniz.

Yine Yeniden Mükemmel Pil Ömrü

iPad Air güçlüdür, ama çok güç tüketmez. Önceki nesil iPad'e göre yüzde 20 daha ince ve iki kata kadar daha hızlı olmasına rağmen, yine aynı inanılmaz 10 saatlik pil ömrünü sağlar.1 Çünkü A7 çip sadece daha güçlü değil, aynı zamanda enerji açısından daha verimlidir. Böylece, iPad Air'inizle nereye giderseniz gidin, daha da uzağa gidecek gücünüz kalır.

Gelişmiş Kablosuz Teknoloji

Yeni favori uygulamanız, kitabınız veya filminiz. Bir sonraki FaceTime görüşmeniz veya iMessage mesajınız. Ultra hızlı kablosuz bağlantı teknolojisi, sevdiğiniz şeylere doğrudan iPad Air'den erişmenizi sağlar. Bu sayede, bağlantınız her zamankinden daha güçlü ve iletişiminiz her zamankinden daha kesintisiz olur.


Muhteşem Uygulamalarla Gelir

iPad Air her gün yaptığınız şeyler için mükemmel bir yardımcıdır. Çünkü, e-postalarınızı kontrol etmek ya da FaceTime aracılığıyla annenizle konuşmak gibi sevdiğiniz gündelik şeyleri yapmanıza yardımcı olan uygulamalarla birlikte gelir. Üstelik iPhoto, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers ve Keynote şimdi iPad Air ile ücretsizdir.3 Yani sadece iPad Air'inizi kullanarak bir sonraki harika romanınızı yazabilir, sunumunuzu tamamlayabilir ve ev yapımı filminiz için bir beste yapabilirsiniz. Bu uygulamaların hepsi 64 bit mimari için optimize edilmiştir. Bu sayede sorunsuz ve güçlü bir şekilde çalışır; iPad Air'inizi ve sizi her zamankinden daha yetenekli kılar. Çalıştırmaya başladığınız andan itibaren.

Diğer iPad Fiyatları'nı inceleyin.

iPad Fiyatlarını Ucuzdan Pahalıya Sıralı Görmek İçin: En Ucuz iPad Fiyatları

Kaynak: InceHesapCom / Teknoloji

Apple İpad Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Depremzedelerin yardım malzemelerini evine götüren emniyet müdürü, kalp krizinden öldü

Depremzedelerin yardım malzemelerini evine götüren emniyet müdürü, kalp krizinden öldü

İstanbul'a gelen Almanya Cumhurbaşkanı'nı Vali Gül karşıladı! Görüştüğü ilk isim İmamoğlu oldu

İstanbul'a gelen Almanya Cumhurbaşkanı'nı Vali Gül karşıladı! Görüştüğü ilk isim İmamoğlu oldu

Meclis'te söz çocukların! Kurtulmuş'un önergesine hayır oyu verdiler, kahkahalar havada uçuştu

Meclis'te söz çocukların! Kurtulmuş'un önergesine hayır oyu verdiler, kahkahalar havada uçuştu

Çok sayıda kuryenin aynı anda sipariş getirdiği adreste oturan işletmeci sessizliğini bozdu

Çok sayıda kuryenin aynı anda sipariş getirdiği adreste oturan işletmeci sessizliğini bozdu

Üsküdar-Samandıra metro hattındaki arıza 27 saattir giderilemedi

Üsküdar-Samandıra metro hattındaki arıza 27 saattir giderilemedi

Çocuklar artık Atatürk ile konuşabilecek

Çocuklar artık Atatürk ile konuşabilecek

title