Haberler

    Apple, İos 8.2 Beta Sürümünü Yayınladı

    Geliştiriciler için yeni beta sürümü hazır.

    Hasan Uğur Nayır - -

    WatchKit'in serbest bırakılmasıyla birlikte Apple, geliştiricilere iOS 8.2 beta sürümünü açtı. Güncelleştirme Apple Watch araçlarına destek içeriyor. Herhangi bir kayıtlı iOS geliştiricisi doğrudan geliştirici sitesinden iOS 8.2 betayı indirilebilir veya OTA yoluyla güncellemeyi alabilir.



    Apple zaten daha 2 gün önce 8.1.1 sürümünü yayınlamıştı, 1 gün sonra ise 8.2 betayı yayınlaması biraz ilginç oldu. Genelde iOS sürümleri arasında biraz daha uzun zaman oynar, bu sefer çok kısa sürdü. Tabii işin içinde Apple Watch'un olması bu durumu tetikledi. iOS 8.2 beta SDK notlarında Apple'ın durum, bildirim çubuğuyla ilgili takıntısının devam ettiğine dair işaretler görülüyor.


    Apple'ın hızlı şekilde iOS'la ilgili geliştirmelerine ne diyorsunuz? Apple Watch'tan beklentileriniz nedir? iOS 8.2'de nelerin değişmesini, düzeltilmesini istiyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşın.



    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Apple Watch Hasan Uğur Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title