Haberler

Apple İkinci Bombayı Patlattı: Apple Watch

Güncelleme:

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'un tanıtıldığı lansmanda Apple, akıllı saatini de tanıttı. Herkesin isminin iWatch olmasını beklediği saatin adı Apple Watch oldu.

Apple'ın yıllardır beklenen akıllı saati de yeni iPhone 6 modelleriyle beraber tanıtıldı. Saatin ismi ise iWatch değil Apple Watch oldu. Apple Watch'u kullanmak için iPhone sahibi olmak gerekiyor.

FİYATI DUDAK UÇUKLATTI

Apple Watch pembe, mavi ve beyaz renk modellerine sahip. Apple Watch kalp ritminizi arkadaşınıza göndermek gibi ilginç özellikleriyle dikkat çekiyor. Apple Watch'un fiyatı 349 dolardan başlıyor.

İlgili Haberler

BEYAZ RENGİ KOLUNA TAKTI

Pembe, mavi ve beyaz olmak üzere farklı renk modellerine sahip olan Apple Watch için 'Bugüne dek geliştirdiğimiz en kişisel cihaz' tanımını kullanan Tim Cook, koluna da cihazın beyaz renkli modelini takarak Apple Watch'u tanıttı.

SAFİR RETİNA GÖRÜNTÜ

Ses tanıma özelliğine sahip olan Apple Watch sağlık ve fitness gibi sensörlere de sahip ve örneğin koşu yaptığınızda yaktığınız kaloriyi ve attığınız adımı, katettiğiniz yolu saatinizden öğrenebileceksiniz. Cihaz ekranında ise safir retina görüntü kullanıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Apple Watch Apple Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

ÇİN MALI BUNLAR:

AMAN ALLAH''IM BENDE DÜŞÜNÜYORDUM Kİ KALP RİTMİMİ ARKADAŞIMA NASI GÖNDEREYİM DİYE . VAY BE

23
1
yanıtYanıtla
Can:

hahahah hocam gece gece koptum efsane yorum :))

yanıt0
yanıt0
cahilcan:

Ne işe yarıyo bu şimdi, saati falan gösteriyomu?

12
3
yanıtYanıtla
burcu:

bunu alanda hava tacak etrafına bi sazan lar muhakk çıkar açlıktan nefesleri koka ama hala ceple hava atarlar yıladır otuzüç on kullanıyorum kaleğibide tel sapa saglam kaç kere yere düştü kocanın kafasına atılda hala çalişiyor:))))))))))valla

5
3
yanıtYanıtla
Teknoloji uzmanı:

Iphone 6 bence gereksiz ekran büyüdü diye o kadar para verilmez hız konusunda iphone 5 hiç donmuyor zaten hızlı çok bu iwatch konusundada alıcaksanız bekleyin fiyatı düşer

4
1
yanıtYanıtla
rahim:

Apple Kafayi Yedi. Ben telefon cikali saat kullanmiyorum Bunlar Saat yapiyor. Sacma Bence steve jobs oldu apple fikir uretimi durdu

0
5
yanıtYanıtla
KAAN:

BEN İŞE ARABAYLA GİTMİYORUM ARABAMI GARAJA PARK EDİP GİDİYORUM

1
1
yanıtYanıtla
erk:

lüks telefonlar elektronik cihazlar eskiden statü göstergesiydi. ama artık değil. bu pahalı zımbırtılar herkesin elinde. adam asgari ücretle çalışıyor veya çalışmıyor. yinede alıyor. olan bizim cari açığa oluyor. bi türlü kapanmıyor.

1
1
yanıtYanıtla
mehmet:

Bobmaya bak hele, sadece ayponla kullanılırmış, yahu MOTO 360 alır tüm telefonlarla kullanır bu elmanında tepesinden atlarım yahu :)

1
1
yanıtYanıtla
ÇİN MALI BUNLAR:

ÖYLE BOMBA ATTILAR Kİ DEPREM OLDU ZANNETTİK. AMA BAZILARININ CEPLERİNİ PATLATACAĞI MUHAKKAK.

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title