Haberler

Apple'dan Duygulandıran Anneler Günü Reklamı!

Güncelleme:

Şirketlerin anneler gününe özel reklam filmleri yayınlanmaya başladı. Apple'ın bu önemli gün için hazırladığı reklam izleyenleri duygulandırıyor.

Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan anneler gününe az bir süre kala markaların anneler gününe özel reklamları yayına girdi. Apple'ın hazırladığı anneler günü reklamı ise izleyenleri duygulandırıyor.

ANNELER VE ÇOCUKLARIN EN ÖZEL ANLARI

Teknoloji şirketleri de bu önemli güne yönelik reklamlarla duygusal yanımızı harekete geçirmeyi başarıyor. Bunlardan biri de Apple oldu ve bu güne özel hazırlanan bir reklam filmi yayınladı. Amatör fotoğraf ve videolardan oluşan reklam filminde, anneler ve çocukların özel anları paylaşılıyor.

VİDEO VE FOTOĞRAFLARI iPHONE İLE ÇEKİLMİŞ

30 saniyelik reklam filminde müzik olarak özel bir şarkı kullanılmış. İnternet ortamında reklamı izleyenler, duygusal şarkının ismini birbirlerine sorsa da maalesef bilen yok. Ayrıca, Shazam da şarkıyı listeleyemiyor ve bu da bize Apple'ın şarkıyı özel olarak hazırlattığını düşündürüyor. Reklam filminde yer alan fotoğraf ve videoların iPhone ile çekilmiş olduğunu da hatırlatalım.

Kaynak: webtekno.com

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Apple Teknoloji Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (1)

öcü:

anneleri duygulandıracaklarına, çin malı üretime son versinler. ülkedeki binlerce çocuk işçiyi aylık 10 usd çalıştırıp dünyayı sömürmeye devam.

10
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title