Haberler

Apple Bozuk iPhone'ları Parasıyla Geri Alıyor

Güncelleme:

Apple, başlatacağı yeni kampanya kapsamında bozuk iPhone'ları geri getirene üzerine para verecek ve yeni model iPhone'u aldırmaya çalışacak.

9to5Mac'te yer alan habere göre Apple, özellikle ekranı kırık olan ve hasar görmüş iPhone'ları geri almayı planlıyor. Kullanıcıların teklife sıcak bakması için fiyatlandırma da yapan şirket, iPhone 5S'ler için 50 dolar, iPhone 6 ve iPhone Plus için 200 dolar kredi verecek. Elbette bu fiyatlandırma cihazın modeline ve kapasitesine göre değişiklik gösterecek.

TEKLİF HANGİ MODELLER İÇİN GEÇERLİ?

Teklif iPhone 5S'nin altı modelleri kapsamadığı gibi, iPhone 6S ve iPhone 6S Plus da kampanya dahilinde yer almıyor.

HASARLI iPHONE'LARA TAKAS

Bunun dışında hasar almış iPhone'ların takas edilebileceği de belirtiliyor. Bunun için cihazın yalnızca işlevsel (yazılım ya da donanım) olarak hasarlı olması gerekmiyor, su geçirmesi ya da parçalarına ayrılması da programa dahil edilmesi için yeterli olacak.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Apple Emlak Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (19)

Son noktaMobil-IOS:

Apple bu işleri bırak fiyatlarına bi bak

5
38
yanıtYanıtla
hoyrattrMobil-ANDROID:

lumya930. 950 gerisi yalan

13
15
yanıtYanıtla
TELEFONCU.:

arkadaşlar burda bır soygun var. zaten 5s veya 6 veya 4 serisi gibi modelleri tamirci yada telefoncuya hurda nıyetine vermeye kalasanız bu degerin üstünde para alırsınız. zaten ıphone 6nın maliyeti bu şirkete 180 dolar. 5s in maliyeti sadece 150 dolarken düşünün nasıl bır soygunlama yaptıklarını.

10
17
yanıtYanıtla
Izmirli:

Bence devlet bu vergileri dusurmesu lazim iphone birtek bizim ulkemizde el yakiyor

yanıt4
yanıt0
HALİL:

50$ sağlam bir 5s için bedava. Sağlam 5s göndersinler bana ben alıyım 50$''a. . .

12
10
yanıtYanıtla
..........................Mobil-IOS:

Iphone kullanmaya beyli yetmeyen salak sen teknolojiden anlasaydın böyle düşünmezdin

1
17
yanıtYanıtla
TR VatandaşıMobil-ANDROID:

Kanmayın bu oyunlara. Müşteri kaybetmemek için bu takası yapıyor. 50$ verecekmiş , hurdacıya görürün 100$ yapar en azından.

14
4
yanıtYanıtla
Selin Kervanoglu:

Ya haberi anlayamadin yada tamamen okumadin, butun ekrani kirilmis calismayan telefonu hurdaci nasil 100 dolar verip alacak? Yazdiginda hic mantik yok. 5 para etmez o kirik telefonlar.

yanıt1
yanıt0
?.:

?. :garantili olduğu halde elimden düştü vatan bilgisayar iskenderun şb de götürdüm bende değiştirme ücreti 1700 Tl istedi ön ekran ve kasası hasar var resmen soygunculuk yapıyorlar hani garantili olduğu halde yaptıramadım istanbul unfo teknik servise yolladım orjınal parça değişimi 650 Tl yaptırdım. sayın yetklilerrr duyuruyorumm buna bir çare bulunn

9
8
yanıtYanıtla
(?)...............:

şu beğeni yapmayan ey cahilllll 8 kişi aynaya bakın işteee babamkini görünnn

yanıt1
yanıt0
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title